C'Mon Evolved - Son Fotolar

peki orjinal olarak istesek disk frenleri servisten bulamazlar mı gerçi epey pahalıya patlar ama

turbo timer 0-100 ölçmez;)
sizin kullandıgınız olsa olsa g-tech tir...
onunda g kuvvetinin ayarlanması ayrı bir muamma herkes yapamaz;)

Samet, kronometresi olan Turbo timerlar var bendeki Blitz de öyle mesela, onunla ölçülmüştür...

Turbo timer çok da güzel 0-100 ölçebilir:

HKS Turbo Timer Type 1
Özellikleri:

Esas işlevi otomobilin turbosunun zarar görmemesi için kontağı kapattıktan sonra motorun belli bir süre daha çalışmasını sağlayarak gerekli zaman geçince otomatik olarak motoru stop etmesidir.
Önceden belirlenen zamanların dışında otomatik modunda otomobilin hız ve devir değerlerine göre motoru stop ettirmek için gerekli zamanı kendi hesaplar. Bunun yanında LCD ekranında hız ve devir bilgilerini gösterir.
Devir veya hız limiti belirlenirse bu değerler geçildiğinde ışıklı ve sesli uyarı verir.
0-100, 0-150, 0-200km/h süre ölçümleri yapar.
0-100, 0-200, 0-400 metre ölçümleri yapar.
50-100, 100-150, 150-200km/h esneklik testleri yapar.

G kuvvetinin aracın 0-100 ü ile ne ilgisi var anlayamadım...G kuvveti virajlarda aracın savrulması ile ilgili olan şeydir. Cisimlere kütleleri ile doğru orantılı olarak g yer çekimi ivmesinin uyguladığı kuvvettir.

HKS turbo timer var deseydiniz zaten söylemezdim;)

Samet, kronometresi olan Turbo timerlar var bendeki Blitz de öyle mesela, onunla ölçülmüştür...

dogruluk:confused: :)

neysee
konuyu bölmeyelim kazasız belasız....

Merak Ettiğim çektirdiğimiz şeritleri Ruhsata Işletmemiz Gerekiyor Mu?

mükemmel seneye inşaallah tuning show a bekleriz haberimiz olsun

araç çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın. diğer siteden de biliyorum aracınızı. bide kozyatağı atatürk caddesinde sabahları görüyorum. genelde blow off sesini duyunca dönüp bakıyorum :D

aracın çok güzel olmuş kazasız belasız kullan

Geri