C'mon ile sıcak sıcak tatil izlenimleri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazın için çok teşekkürler. bir nokta dışında aynı düşüncelere sahibiz. yüksek hızlarda belki 185 lastik olduğundandır(essentia arabam), arabanın önü düz bir çizigde gitmiyor. 150km yukarısında buda sürücüyü oldukça yoruyo.

Arkadaşım bnm arabada essentia ama bende dediğin gibi bir sorun yok

cok iyi bizim c mon benzinli dah bilmiyoruz ne yaktıgını

1,2 cmom um uzun yollara çok çıktım daha yeni marmaristen geldim klimalı 140-160 gidince 180 - ekonomik olaral kullandım 90-+110 gigi gidince birazda kış olduğu için klimada yok sayılır 165 yaktı bliginize arkadaş gerçektende dizel olduğu için baya az yakmış allah kazasız belasız yollarda kullanmamızı dilerim iyi yolculuklar hepimize

yanak kalınlığı arttıkça araba tam bi balon oluyor.ama cidden az yakıomuş yaffs.bilgiler için de saoll çok aydınlatıcı....

bu yanak kalınlığı gerçekten bukadar farkediyormu benim arabada 185/65/15 yani 65 çok yüksekmi sayılır. çünkü biraz hopluyorum gibi geliyor bana içeride ses yok ama arkadakiler baya rahatsız oluyor bozuk yolda indirsemmi acaba

Arkadaşım bnm arabada essentia ama bende dediğin gibi bir sorun yok

demekki bende bir sorun var abi. çünkü yüksek hızlara çıktığmıda araba dümdüz gitmiyo. direksiyona hafif hafif müdahale etmek zorunda kalıyorum. bakıma az kaldı. bakımda şikayetimi ileteyim servis yetkililerine

13,4ykr yakmış ama dediğin rakama göre.tamam çok iyi ama benim araç şehir içinde bile daha az yakıyor.şehirlerarası veriler için biraz fazla.sanırım arabayı zorlamışsınız :)

bu yanak kalınlığı gerçekten bukadar farkediyormu benim arabada 185/65/15 yani 65 çok yüksekmi sayılır. çünkü biraz hopluyorum gibi geliyor bana içeride ses yok ama arkadakiler baya rahatsız oluyor bozuk yolda indirsemmi acaba

kişisel tercihe göre bana astrada ki 60 yanak bile çok kalın gelio max. 55 olmalı bana göre.hele ki ara ara 35 yanak kullanıp da 60'a geçince yanlara çok yattığını hissediosun.ama ince yanak demek jantlar için tehlike konforu da bozuo açıkçası....

13,4ykr yakmış ama dediğin rakama göre.tamam çok iyi ama benim araç şehir içinde bile daha az yakıyor.şehirlerarası veriler için biraz fazla.sanırım arabayı zorlamışsınız :)

Burakcım. Zaten ekonomik kullanmadım. sürekli 120-150 arası gittim. Ayrıca bazen 190km/h'a bile çıktım.

Geri