Çok Kararsız Kaldım LPG Taktırmalımıyım Sizce

enazından aracı 1 vites kadar etkiler ve benzinden aldığın performansı alamazsın kuru yakıt aracın düzgün calısmasına izin vermez 30,000 tl lik ara biniliyor ve yakıtı düşünülüyor neden ozman 1,2 motor dizel alıp yakıtı bu şeklde düşürmeye calısmadınız :)

Şok valla.
Performansa etkisi çok çok az.
Benim 2006 Astra h 1.4 motor 90hp.
Bundan 2 yıl önce lpg taktırdım, şuanda araç 80.000 de.
Hergün 2200m rakıma çıkan bol virajlı, bol rampa iniş çıkışlı 100km'lik yol yapıyorum, bir kaç rampada 3.vitese düşerim, 2 yıldır bu motorun ölmesi lazım. Bu gittiğim yolda daha beni sollayan olmadı (1.8T dizel Passat dahil, tabi tecrübede etkili). Hatta şunu söyleyebilirim. Yüksek hızlarda lpg daha güçlü, rampada daha dirençli.
Bunların hepsi boş laf. Bende arabamı sıfır aldım aylarca düşündüm durdum, ama taktırdığımdan beri hiç pişman olmadım.

Şok valla.
Performansa etkisi çok çok az.
Benim 2006 Astra h 1.4 motor 90hp.
Bundan 2 yıl önce lpg taktırdım, şuanda araç 80.000 de.
Hergün 2200m rakıma çıkan bol virajlı, bol rampa iniş çıkışlı 100km'lik yol yapıyorum, bir kaç rampada 3.vitese düşerim, 2 yıldır bu motorun ölmesi lazım. Bu gittiğim yolda daha beni sollayan olmadı (1.8T dizel Passat dahil, tabi tecrübede etkili). Hatta şunu söyleyebilirim. Yüksek hızlarda lpg daha güçlü, rampada daha dirençli.
Bunların hepsi boş laf. Bende arabamı sıfır aldım aylarca düşündüm durdum, ama taktırdığımdan beri hiç pişman olmadım.

1.8 t dizel ben buna sadece gülerim :)

ya onu bunu bırakalım arkadaşlar..
iyisiyle kötüsüyle Tüp taktirmak en dogru karardir. zarari varsada yararı daha çok olacagindan onu kapatir. ki zararida yok diyorum ben..

hem biraz geniş düsünelim. çevreyede daha az zarar verir lpg. her yonuyle lpg derim..

uzun vadede motora zarar knousudna ise. uzun vadede her motor zaten sıkıntı çıkartır. uzun vadeden kasit ne. 5 yil mi 15 yil mi. bunun bir ucu yok.

LPG forever

1.8 t dizel ben buna sadece gülerim :)

Konu sapmasın istiyorum ama cevap hakkı doğdu.

Herkesin 40-45 dakikada gittiği yolu 20dakikada hergün sabah akşam gider gelirim. Bahsettiğim yol çok dik iniş çıkış ve çok keskin virajlarla ve yer yer mıcır dolu.
Ben o yolda arabanın motoruna değil şoförlüğüme güvenirim.
Bunu burda anlatmamın sebebi 1.4 motora fazlasıyla yüklendiğimi belirtmekti.
Ama dediğimin arkasındayım denemek isteyen denetmek isteyen özelden mesaj atsın, Varsa 1.8 T diesel'i gelsin kapışalım. Ben denemesini hergün yaptığımdan farklı bir gün yaşamıycağım.
Sonuçda ışıkdan bir sonraki ışığa babasından anahtarı araklayan çocuklarda yarışıyor.
Ben yılda 4 lastik yeniliyorum. Hergün girdiğim her virajda arka lastiğin ıslığını duyarım.
İyi Kaptan fırtanada belli olur. Kaptanlığına güvenen gelir dener.

Son düzenleme:
Konu sapmasın istiyorum ama cevap hakkı doğdu.

Herkesin 40-45 dakikada gittiği yolu 20dakikada hergün sabah akşam gider gelirim. Bahsettiğim yol çok dik iniş çıkış ve çok keskin virajlarla ve yer yer mıcır dolu.
Ben o yolda arabanın motoruna değil şoförlüğüme güvenirim.
Bunu burda anlatmamın sebebi 1.4 motora fazlasıyla yüklendiğimi belirtmekti.
Ama dediğimin arkasındayım denemek isteyen denetmek isteyen özelden mesaj atsın, Varsa 1.8 T diesel'i gelsin kapışalım. Ben denemesini hergün yaptığımdan farklı bir gün yaşamıycağım.
Sonuçda ışıkdan bir sonraki ışığa babasından anahtarı araklayan çocuklarda yarışıyor.
Ben yılda 4 lastik yeniliyorum. Hergün girdiğim her virajda arka lastiğin ıslığını duyarım.
İyi Kaptan fırtanada belli olur.

yılda 4 lastik değiştirmek söförlükse ya ben hiç birşey bilmiyorum yada sen cok biliyorsun bukadar aracı kasmaktan sa o araca hiç binmem daha iyi :)

forever lpg:)

serkan senin yaşın 22 hasan abinin yaşı 49.

istersen biraz tecrübe farkınız olsun :):):):)

yılda 4 lastik değiştirmek söförlükse ya ben hiç birşey bilmiyorum yada sen cok biliyorsun bukadar aracı kasmaktan sa o araca hiç binmem daha iyi :)

forever lpg:)

Seninde eşin sözleşmeli olarak bir köyde ebe olsaydı, sende merkezde memur olsaydın, gece geç saatlerde yatan yaramaz 2 çocuğun, sabah yetişmen gereken mesain arada 50km yol, uykuyu seven bir bünyen olsaydı bence durumun benzer olurdu.
Bizde sıfır alıp 4yıllık kredinin altına girip, borcunu bitiremediğimiz aracı kasmazdık ama şartlar...

Seninde eşin sözleşmeli olarak bir köyde ebe olsaydı, sende merkezde memur olsaydın, gece geç saatlerde yatan yaramaz 2 çocuğun, sabah yetişmen gereken mesain arada 50km yol, uykuyu seven bir bünyen olsaydı bence durumun benzer olurdu.
Bizde sıfır alıp 4yıllık kredinin altına girip, borcunu bitiremediğimiz aracı kasmazdık ama şartlar...

bu şekilde olunca iş değişir abi ozaman az bile değişiyor o lastikler allah yardımcın olsun dikkat et bence kendine

tecrübe yaşla kazanılmıyorki be abi

bu şekilde olunca iş değişir abi ozaman az bile değişiyor o lastikler allah yardımcın olsun dikkat et bence kendine

tecrübe yaşla kazanılmıyorki be abi

anadan doglamda hiç kazanılmaz ama :) saygılar

Geri