Çok Kararsız Kaldım LPG Taktırmalımıyım Sizce

Aracın garantisi bitince hiç durma BRc taktır. Ama taktırana kadar da araca bir baktır çünkü twinport motorla 10 lt ş.içi tüketim çok fazla. ŞArtlara göre değişir tabi ama gene de bence fazla.

yanlız araç şuan garanti kapsmında değilmi? bildiğim kadarıyla lpg taktırırsan,motora bişey olursa acente garanti kapsamının dışında tutuyo ona göre..bi daha düşün

Neyse herkes birbirini az çok anladı.
Lpg konusunda ise netice:
Zarar düşünülürken, elde edilen kar ile farkı hesaplanacak olursa; Lpg yararlıdır diyebiliriz.

bence taktırın.

Zaten Chevrolet kabul etmişti bunu. Aynı bünyenin (o zaman aynı bünyede idiler) aracı olan Opel'in kabul etmesi bekliyordu zaten. İyi olmuş:D Forever LPG :D

Kesinlikle işinde tecrübeli birine taktırmalısın. İşini fazla bilmeyen biri takarsa sanayiden çıkamazsın. Araba çok yakıyor ve rahatsız oluyorsan tabiki taktır, kafan rahat bas gaza. 10 binde bir filtreyi değiştireceksin, arada tam kontrol ettireceksin. Arada bir sorunlar çıkacakmı, elbette çıkacak. Çıkmayacak diyenler LPG'yi fazla övüyor. Orijinali kadar sorunsuz gitmez, gidemez.

Bence en mantıklısı satıp dizel almak. Ama dizelinde sesi ayar ediyor orasıda bir gerçek.

asıl kendine yazık ediyorsun...arabanda değişen bir şey olmayacak,daha ucuza bineceksin..daha ne??? bence düşünmene bile gerek yok...

taktırma bence arabanın orginalliğini bozmaya değmez
2 yılda bir vizede sızdırmazlık raporu alırken bir sürü ek iş çıkarıyolar yok orasını deldir falan gibi bence taktırma

Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz.

Şimdi kafama takılan bir sorun bu araç garantili dışarıda yaptırırsak haliyle garantiden çıkacak servisinde yaptırdığımızda lpg sisteminin markasını biz belirliyebiliyormuyuz önereceğiniz sistem markası varmı kullananlar yazarsa daha faydalı olur birde stepnenin olduğu kısıma taktırmak istiyorum simit tank olarak stepneyide bagajın bir köşesine kılıf gibi bir şeyle dik olarak sabitlemeyi düşünüyorum acaba mümkünmüdür yapan varmı. Teşekkür Ederim.

Lpg karlı motorada birşey olmaz diyoruz bu sıralı sistemde peki bu sıralı sistemle eski sistem arasındaki fark nedir arkadaşlar.

Geri