ÇOK ÖNEMLİ! CORSA D geri çağırma!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cörsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 yıl kadar önce eski aracımla (Vectra C elegance) Opal yetkili servisine bir işlem için gitmiştim. Kampanya olduğunu ve ücretsiz olarak el freni teli ve yayını değiştirdiklerini söylediler. Bir anlam verememiştim o zaman. Acaba bahsettiğinizle ilgisi var mı ...

Tamam Serkan abi bunu diyordum :D

az önce servisle görüştüm. şase numarasını istediler. tekrar geri döndüklerinde ise bu şase nolu araçta el freniyle ilgili her hangi bir teknik arıza bulunmadığını söylediler. demekki belli şase no aralığında varmış bu olay.

cumartesi sabah servisle randevum var daha detaylı bilgi alıp paylaşırım sizlerle....

Sorun giderildi

cumartesi günü konuyla ilgili servise gittim. birkaç saaatlik bir işlemden sonra sorun giderildi. frenler süper, el freni süper.....;)

valla ben el frenini çekerken olayın belirgin bi şekilde sertleştiğini fark etmiştim halatlarını fln değiştirdiklerinde..

2010 model corsam var.el frenine bir parça eklemek için bu haftasonu çağırdılar servise.1saatte teslim ettiler.araçta bir değişiklik hissatmedim

bende hissetmemiştim, sanıyorum fren teli bağlantılarınla ilgili bir sorun. tedbir maksatlı.... Servistede didikleyip detayları öğrenmek istedim ama, sağolsunlar pek bişi açıklamıyorlar. değiştimi değişti.....

Geri