İnsanlar neden bahsedildiğini, anlamadan konuşuyor. Ahkam kesiyor ya bayılıyorum kapasitelerini görmeye. Biz neyin savaşındayız millet neyin savaşında. Beb diyorum ki Opel Türkiye Sorumsuz. Opel Türkiye , Opel GM in belirlemiş olduğu politikalara uymuyor. Adam opele laf atmaktan, kötülemekten bahsediyor. Active serisi araca en boş diyen insan Essentia heralde opelin motorsuz olanı, Sanırım taş devrindeki gibi ayakları aşşa sallayıp hızlanacağız. Active Modelde 4 Hoperlor var bilginiz olsun. Ha derdim o değil. Zaten araca tesisat yaptım onların vereceği höperlöre ihtiyacım yok ama ben sadece benim durumunda olup da hakkını arayamayanların da sesi çıksın, bir yol olsun diye uğraşırken sivri beyinlerin boş iş diye nitelendirmesine hayretle bakıyorum. Mailim de siddiye alınmış durumda tam da bunu paylaşacakken yazıları gördüm ve güldüm. Önce Opel Türkiye, Sonra da Opel Germany den aradılar. iki Aracım ile birlikte Servise davet edildim. Sanırım Beni dövüp araçları elimden alacaklar. Okuduğunu anlamayanlar için tekrar yazıyorum. Dert Opel Markası Araçlar değil. Dert Opel Türkiyenin Politikası. Yazdıklarımdan bunu anlayamadıysanız Trafiğe çıkmayın. Potansiyel tehlikesiniz demektir.
Opel ile kavganız da başarılar diliyorum , birde forumdakiler ile kavga etmeye başladınız buda güzel.
Yaklaşık 10 yıldır Opel'e biniyorum, aracıma yetkili servis hariç anahtar vurulmadı. Hepsinin faturası var. Tek birkez ne OPEL Türkiye den nede yetkili servislerden şikayetim olmadı. Almanya ya şikayet edecek bir durum yaşamadım.
Aracınızın arka kapısında hoparlör olmamasını neden sorun ediyorsunuz o kısmı anlamadım!!! Arkasında hoparlör var mı dedi opel Türkiye size satarken ve sonrasında arka kapıda hoparlör çıkmadı ?
Zaten herşey aracın kafa kağıdın da yazıyor. Corsa D çok detaylı bir araçtır. Araçta isterseniz direksiyon ısıtma bile var
Bir araçta opsiyon eksik satılması satan firmadan çok %90-%145 aralığında ÖTV alan devletin eksikliğidir (pardon fazlalığı)...
Ayrıca hangi markaya giderseniz gidin aracın üzerinde yapılan her türlü oynama aracının ilgili bölümünü yada tamamını garanti dışında bırakırır... Bu kullandığım Reno, Fiat, Mercedes, Opel hepsinde böyle idi...
Saygılar