çok sevdiğim ARABAM SİZLERE ÖMÜR :(

tüm herkese çok teşekkür ederim.!

Çok geçmiş olsun

Verilmiş sadakası varmış arkadaşınızın büyük geçmiş olsun ustad ya içim gitti :(

geçmiş olsun hocam olan mala olsun sende bir şey yok inşl.

Çok büyük geçmiş olsun. Cana gelmemesi avutucu bir nokta...

Araba verme konusunda diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Ben ne kimseden araba isterim nede araba alırım babam bile kendi arabası haricinde araba sürmez böyle öğrendim böyle gider. Arabanın pert olması sorun değil allah korusun arkadaşınızın sizin arabanıza başına bişi gelse maddi olmasa bile manevi olarak belki sizin içiniz sızlayacaktı. Neyse artık olan olmuş tekrardan büyük geçmiş olsun.

Geçmiş olsun

valla ben de şu konuyu anlamıyorum araç isteme neymiş böyle bir sorumluluğun altına nasıl girebiliyor insanlar hayret doğrusu ben ne isterim ne de verebilirim çok acil işim olursa taksi çağırırım o da olmazsa aracın sahibinden kendisinin kullanması kaydıyla rica ederim. Cana gelmemesi teselli tabiki ama yazık yani hem araca hem de sahibinin o anda yaşadığı kötü duygulara.
Çok geçmiş olsun Allah daha kötülerinden de sonrakilerinden de korusun.

Hocam cok geçmiş olsun ,
Araçta sürücüden başka biri varmıydı ? hava yastığının patlamama durumuna etken bir şey daha var yazıldımı bilmiyorum denk gelmedim ama koltuk doluluk oranını test eden bir sensor var sayet koltuk boş ise kaza anında hava yastığı sadece dolu olan koltuk bölmesinde patlıyor .

çok sevdiğin araban yerine gelir allahtan içindekilere bişi olmamış büyük geçmiş olsun

Arkadaşına bişey olmamış ya çok şükür orası sevindirici bişey, nede olsa arkadaşların kaskosu yok helede gözün gibi baktığın arabanı emanet edebildiğin bir arkadas cok önemlidir ki senin için o hala seninle neyseki.
Bende arabamda çizik olsa deliririm kaza yapmıs bir araba göriim içim ağlar resmen. Çektiğini anlayabiliyorum, büyük geçmiş olsun.

Geri