çok sevdiğim ARABAM SİZLERE ÖMÜR :(

Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm..
Bende yaşamıştım böyle kaza 1 hafta psikolojim bozulmuştu..

Çok geçmiş olsun.
Yalnız airbag konusunda olması gereken olmuş. Araç takla attığı için ve sanırım bir tek şöför varmış araçta. Şöför tarafındaki yan airbag patlamış çünkü darbe yandan gelmiş. Önden gelmemiş bir darbe için airbag açılması anlamsız olurdu zaten. Airbag yanıklara sebep oluyor diye biliyorum. Aslında kısaca şöyle. Araç içindekiler kaza sırasında airbag açılmamasından dolayı zarar gördülerse problem vardır. Ancak araç içindekiler sağlam çıktıysa araç zaten görevini yerine getirmiş demektir.

Büyük geçmiş olsun hakkaten. Çok çok üzücü bir durum. Kasko olmasa çok daha fena olurdu ama yine de üzücü. Emanet alırken de verirken de iki kere düşünmek lazım. Airbagler darbenin yönüyle ve varsa eğer koltuk doluluk sensörüyle ilgili açılmamış olabilir...Kaza nasıl ve nerede olmuş onu merak ettim..

Çok geçmiş olsun, mıcıra girmiş heralde..
banda öyle geldi gecmiş olsun kötü olmus yaa
"emanet malın gözü yerde olur derler "
Allah beterinden saklasın

gecmiş olsun

çok geçmiş olsun :(

Allah beterinden saklasın. :(
Arkadaşınız sağlıklıysa sorun yok. ;)

Bu arada Corsa baya sağlam bir araç.

Çok geçmiş olsun,arkadaşınıza bişey olmaması ve kaskonuzun olması teselli olmuş.

cok gecmis olsun Fatihim.günlerdir Fatihide göremiyorum forumda diyordum böylemi cikacaktin karsimiza.. neyseki Allahtan cana degil mala gelmis ne yapalim tekrar büyük gecmis olsun..

Geri