- Konuyu Başlatan
tabiki kerem beyin aracını test edebilirsiniz
pm attım kendisine
bu arada açtığım yazdığım konuları gördün mü usta cevap gelmedide
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabiki kerem beyin aracını test edebilirsiniz
pm attım kendisine
bu arada açtığım yazdığım konuları gördün mü usta cevap gelmedide
açtıgın konuları gördüm
ozaman artık bizi adam yerine sayarsın be usta biz boş adam değiliz yani.
cruise controlu taktıran benim hatta herkes bende faydalandı menfaat var mı yok çünkü yetkili servisler taktı
arizona paketi ben taktım herkesi bilgilendirdim
çıtaları boyattım bilgilendirdim olmadı diyeeeee
aracıma 6 milyarlık masraf yaptım daha ne olabilir
ev sinema sisteminin ilk ve tek takan benim hatta
benim bu yaptıklarım birer bi hobidir. ama 97 senesinde ustalardan dolayı hayran olduğum bi vectramız çöpe gitti neden mi hep yanlış işlerden bundan dolayı teknik bilgilerde elimden geleni yapıyorum ki kimse mağdur olmasın bizler gibi
BUGÜN NETE GİREMEDİĞİMDEN AZ ÖNCE OKUDUM YAZILANLARI,
goldmaster kardeş sen beni tanımıyor olabilirsin ama ben seni çok iyi araştırdım çokta iyi tanıyorum çünkü eski ortağın arkadaşım)
benim pisikolojik takıntım falan yok mustafanında dediği gibi burada birbirimize yardıcı olmaya çalışıyoruz, ama ben veya bir başkası ne zaman sana birşey sorsa umursamaz tavırlar içinde cevaplar veriyorsun, kendini beğenmiş bir tavrın var senin sürekli, ben sırf bu yüzden gelmedim sana, bunuda bil,
ha diyorsun ustaya saygın yok, sallamışsın bunuda, çünkü burada ustamı herzaman överim ama USTAMI dikkatini çekeyim..çünkü ustam hak ediyor saygıyı, bişey sorduğumda gayet mütevazi tatminkar cevaplar veriyor ve her konuda elinden gelen mütevaziliği , esnekliği gösteriyor bize...benim yazdıklarım sana neden bu kadar battı onuda anlamış değilim..mustafanın dediği gibi konuları bir tarattır, mustafa bu sitede birçok konuda ilkleri yapmış bir arkadaşımızdır gerçekten, ne iş yapıyor dersen kohnuyla hiçbir alakası olmayan sektörde çalışıyor, sadece hobi olarak burada paylaşıyor bizimle tecrübelirini, haa şuda var benim diyen ustaya da taş çıkartır, tecrübesi sabittir..söylediğin gibi ortalığı gerdiğim falanda yok böyle tavırlarınla ortalığı geren sensin.. kimsenin malını kötülemiyorum diosun en iyi volant benim italyan volat die , digerinin hammaddesi kötü diye yazmadığın yer yok nerdeyse, bende senin volantı beğenmiyorum diyelim nolcak şimdi, heryere yazayımmı bende senin gibi..
konu saçma sapan bi hale geliyo artık, bence artık bu reklam kokan hareketlere ve bu agresif tavrına biraz ara ver, zaten duyan duydu seni, gelen gelir gelmeyen kendi bilir,
bence konulara yanıt yazarken yazılanı önce iyi bir oku öyle cevap yaz, ben sana salıdırcasına bir yazı yazmadım ama sen ccevap olarak bayaa bi döktürmüşsün hakkımda..
tekrar söylüyorum kardeş işin gücün rastgitsin.....