combo, corsa c kronik volant çözümü

çok şiddetlide çok iyi değil aslında eğer uygun iseniz bi gün gelin bi test edeyim

Mustafa Bey Tekrar Selam

Aracım İyice Korkutmaya başladı beni

İsterseniz müsait olunca benim aracı test etseniz
engin tecrübelerinize dayanarak:cool:

Bi sonuca varsak Bi sorum daha olcaktı Bu orjinal volanlar tamir edilmiyormu
eski mesajlarınızda göbek değişiminden bahsetmişdiniz, acaba bu iş verimli sonuç veriyormu?
Cevaplarınızı bekliyorum iyi Akşamlar

ne volantmış be arkadaş :) kurs verdiğim halk eğitim merkezine 2007 combo geldi geçenlerde çıkışta adamı bekledim hususi sormak için ve aracın sahibi geldiğinde direk volant sorunun varmı dedim adam önce düşündü gülerek o ne ya dedi :) aracı test ettim ne volant sesi var ne bişe saat gibi çalışıyor 2007 model ve herşeyi ile orjinal marşı bile gırgırgır diyerek okadr uzun basıyorki kontak kırılacak diye korktum :) neyse takmayın artık ben takmıyorum değiştirin orjinali ile kullanın ses mes hikaye ben aldırmıyorum

Mustafa Bey Tekrar Selam

Aracım İyice Korkutmaya başladı beni

İsterseniz müsait olunca benim aracı test etseniz
engin tecrübelerinize dayanarak:cool:

Bi sonuca varsak Bi sorum daha olcaktı Bu orjinal volanlar tamir edilmiyormu
eski mesajlarınızda göbek değişiminden bahsetmişdiniz, acaba bu iş verimli sonuç veriyormu?
Cevaplarınızı bekliyorum iyi Akşamlar

abi sen gel yanına gell :)

şimdi eser abi ile tanıştım arabasına baktım herşeyi tek tek anlattım. ve yeni bi arkadaşlığımız oldu.

şaunda merterdeyim gel abicim hemen

Biraz zor oraya gelmem
çünkü Göztepe de çalışıyorum
Anca Akşam
Ama bu arada önümüzdeki hafta başı Oynak volan ve arkadaşlarını:) değiştiricem orjinalleri ile inşallah

bi bakayımda ondan sonra değiştir abi........

bi gelmedin bursaya bizim arabayada bi bak :) ben degiştirdim ama hikaye şanzımanda sorun çıktı sonra şanzuman bilyalarınıda değiştirdik gene olmadı lak lak vuruyo azıcık hız yapınca motor sarsıntı geliyo direksiyon titriyor...ne yapacaz bilmem komple şanzuman değiştirsek ses gidecek herhalde :D

Geri