- Konuyu Başlatan
selam herkeze,
arkadaşlar bilindiği üzere mustafa arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gitmiş olduğum bu serviste takılan sabit volan dan bir aydır gene pedalda titreme ve ses gelmeye başladı, niyeti olan olursa diye yazıyorum burayı tavsiye etmiyorum buu uyarım için vicdanen rahatım,
bir süredir siteden erdinç kardeşler ile görüşüyorum , görüşmelerim devam ediyor, adamlar ilk baştan beri söyleyip duruyorlardı taktıkları sabit volan gerçekten mustafanın getirttiği sabit volantın yanından geçemez , zaten anlamasam bile şöyle bir bakınca mal kendini belli ediyor, fiatlarda kullanılan bir sabit volant, diğeri ise izmirde yapılan bir volanttı...
durumum müsait olunca taktırmayı düşünüyorum bu erdinç kardeşlerin volantını ... izmir malı volant taktırmayı düşünenlerin bilgisine....
abi yazını düzeltirsen sevinirim.
bi kere volantı taktıran sendin ve sana bekle dedim yazımdada var zaten acele etmeyin diye bekleyin diye. izmirdeki adamıda tanımıyorum o adam beni buldu. yani benim getirdiğim bişey yok. evet usta olarak yönlendirdim ama asıl volant takan adamda yok zaten problem. parça olarakta sorun yaşayanlardan birisi olarak takmayın dedim burda herkeste şahit. onun için benim adımın geçmesine kızdım halim abi.
diğer bi konu ise şu senin gittiğin ustalara neden kızdığımı onlar çok iyi biliyor. yaptığı iş ne kadar iyi olursa olsun bi ürüne satış için takla atılmaz. o olayları burdada ispatladım isteyen istediği yerde taktırır. burda sadece paylaşım yaptım ve kullandım ve orjinale bile döndüm. ve tehlikeli ve maddi olaydan yana bile sıkıntı olabileceğini söyledim. kimse kusura bakmasın ama ben illede bozukta olsa orjinal diyorum.
şunu unutmayın bugün başınıza bir bela geldiğinde kimse ürünün arkasında değil. olduğun ve allah göstermesin öldüğünle kalıyorsun. ben yetkili serviste bile işlem yaptımda olaylar çıktı ne mi oldu şirket battı. bu kadar basit.
halim abi yazını düzeltirsens sevinirim.burda herkes beni tanır bilir burda herkesin işini allah rızası için yaptım yaptımda çözülmeyen işlerinide gördüm onun için bu yazın biraz tuhaf oldu abi