Mustafa güldürme beni canım kardeşim. Sen volan ile uğraşırken ben turbonun öttüğü selenoid valfinin bozuk olduğunu biliyordum. Senin söylemenle öğrenmedim. Benim farklı bir yapım var bozulana kadar kullanırım. Şuan selenoid sürekli sorun çıkarıyor.
Yarın saat 13:30 Ataköy Opelde randevum var bilyorsundur kampanya var. Serviste değiştircem.
Buluşma nezamandı bak daha yeni değiştiryorum. Ben mehmet gazihan chip yapalı 8-9 ay oldu ogünden beri EGR soketi çıkarıp geziyorum. Bunuda ne internet nede tısda okudum.
Esp olayını ben internetten değil Tıs2000 ve epc'den öğredim.
Yaptıklarımı yazmama gerek yok imzamda blog sayfam var bakmışsındır.
Mustafa hangi ara ikizlerin volanı test ettin. Seni davet ettim. Burda çılgın combocu var sabit volan kullanıyor demiştim hatırlarsın.
Neyse ben bişi yarıştırmıyorum. Astra H konusunda benim yapacaklarım artık limitinde.
Ok.
Yarın saat 13:30 Ataköy Opelde randevum var bilyorsundur kampanya var. Serviste değiştircem.
Buluşma nezamandı bak daha yeni değiştiryorum. Ben mehmet gazihan chip yapalı 8-9 ay oldu ogünden beri EGR soketi çıkarıp geziyorum. Bunuda ne internet nede tısda okudum.
Esp olayını ben internetten değil Tıs2000 ve epc'den öğredim.
Yaptıklarımı yazmama gerek yok imzamda blog sayfam var bakmışsındır.
Mustafa hangi ara ikizlerin volanı test ettin. Seni davet ettim. Burda çılgın combocu var sabit volan kullanıyor demiştim hatırlarsın.
Neyse ben bişi yarıştırmıyorum. Astra H konusunda benim yapacaklarım artık limitinde.
Ok.
Son düzenleme: