bir ürünün orjinal olması için gm yazması gerekiyor.
Gm LUK mu yazacak yoksa sadece GM mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir ürünün orjinal olması için gm yazması gerekiyor.
bahsettiğiniz ustanın orjinal dediği volan gerçekten orijinal, ben gittim ve gördüm üzerinde seri numarası falan yazılı, usta orjjinal derken orjinal fiat volanı demek istiyor bence, ama mustafa bunu orjinal corsa volantı olarak anlıyor sanırım, anlaşmazlık burdan kaynaklanıyor kanımca, tamam corsanın orjinal volanı değil haklısın ama adam orjinal fiat volanını corsaya uyarlayarak takıyor, zaten kendiside orjinal corsa volanı diye bi iddiada bulunmuyor, ama şu izmirin volanı ve diğer bahsedilen volanı yanyana koysanız izmirinkini bedava verseler alıp takmazsınız arabanıza, bakmayın biz bi eşeklik ettik balıklama atladık hemen....
mustafacım ben halime takma dedim taktı diyosun ama sen ön ayak oldun abicim ya, sen kendi arabana kaç kere volan taktın söktün kendin söyle, izmirdeki adamla irtibataydın, hatta bana benimkinide garantiden değiştireceğini söylemiştin, unuttun gitti tabi,
ayrıca senin ustan demiyormuydu ticari corsaya taktığını bilmem kaç bin km.dir sorun olmadığını, bundan sonrada bi sorun olmaz dediğini unuttun sanırım...
ama usta vaaarrrr, usta varrrrr .......
hem ilk başlarda sende bu sabit volan olayında öncülük yaptın hepimize,kendinde taktırdın söktürdün defalarca, ne olduysa sonradan fikir değiştirdin, döndün orj.volana, şimdi yerden yere vuruyorsun sabit volanı...
hatırlıyormusun maslaktaki parçacıdan beraber almıştık senin izmir işi volanı, hatta gözün tutmamıştı seninde, eciş bücüş görünüyordu, ama genede takmıştın sende...
haaa birşey daha söylicam
ustası, mühendisi anlamıyormu bu işten diyo yukarda arkadaşlar,
adamların dini imanı para arkadaşım, olaya ticari gözle bakar o adamlar, bizimi düşünecekler sanki, o bahsettğiniz mühendisler yapmadımı sanki 2004-2005 corsaların direksiyonlarını, milletin anasını ağlattılar yıllarca, ama ne oldu gene bizim tecrübeli sanatkar ustalarımız çözmedimi sorunu, hatta size topkapı sanayide bi torna ustası söyleyim gidin bakın, dükkanı odaktan, opel gerçekten, yetkili servislerden gelen direksiyon kutusundan geçilmiyor, peki o yetkili servisler neden gidipte o mühendislerine hallettirmiyorlar böyle basit bir direksiyon kutusu olayını bile...
bunun gibi daha biçok örnek verebiliriz elbette, ama bana tutupta siz opelin mühendislerinden iyimi biliyorsunuzda arabalarınızı kurcalatıyorsunuz falan demeyin, buna katılmıyorum çünkü, el elden üstündür, helede bizim türk ustalarımız cebinden çıkarır o opel mühendislerinin çoğunu....
bu sabit volan olayıda artık suistimal edilmeye başladı zaten, bakıyorum nerdeyse artık mahalle arasındaki dükkanlarda bile takılıyor sabit volan, piyasadada çeşit çeşit volan var artık, o yüzden iyi dikkat etmek lazım bence, kalitesiz bi volanın araca hasar vereceğine inanıyorum ama...
herkeze kazasız belasız sürüşler.....
el elden üstündür, helede bizim türk ustalarımız cebinden çıkarır o opel mühendislerinin çoğunu....
benim 1000 km. oldu, ses mes yok,
bugün mustafada taktırdı, siteye giremedi daha sanırım,
oda anlatır size,
walla beklemenin anlamı yok,
düşünenler hemen taktırıp kurtulsun bu beladan derim...
selam herkeze,
arkadaşlar bilindiği üzere siteden bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gitmiş olduğum bu serviste takılan sabit volan dan bir aydır gene pedalda titreme ve ses gelmeye başladı, niyeti olan olursa diye yazıyorum burayı tavsiye etmiyorum buu uyarım için vicdanen rahatım,
bir süredir siteden erdinç kardeşler ile görüşüyorum , görüşmelerim devam ediyor, adamlar ilk baştan beri söyleyip duruyorlardı taktıkları sabit volan gerçekten mustafanın getirttiği sabit volantın yanından geçemez , zaten anlamasam bile şöyle bir bakınca mal kendini belli ediyor, fiatlarda kullanılan bir sabit volant, diğeri ise izmirde yapılan bir volanttı...
durumum müsait olunca taktırmayı düşünüyorum bu erdinç kardeşlerin volantını ... izmir malı volant taktırmayı düşünenlerin bilgisine....
Mustafa benim aracımdan ses gelmiyor. Benim değil ümit arkadaşımızın aracında 80km giderken titreme var demiştik. Belki yanlış hatırladın diye tekrar yazdım. Tabi sen ve usta gazihana ses var derseniz herkes güler.
Burada kimseyi savunmuyoruz. Kullanmadığın volan içi yorum şudur; Patlıcak.
Fakat nedense hiç patlamadı. İkizler dediğin kişilere ben gittiğimde bana ESP ile ilgili soru sorduklarında bende ulan ne biçim ustasınız esp ne olduğunu bilmiyorsunuz demiyorum.
Anlatıyorum.
Farklı olarak sor bakalım sende ustalarına sonradan esp yapılıyor mu?
Her ustanın bildiği şeyler vardır. Bazı ustalar vardır senin bildiklerini hiç birini bilmiyordur.
Ama şu gerçek değişmedi senin patlayacak dediğin volan patlamadı.