siz benim sıkıntımı anlamak istemiyorsunuz hala,
size çok güzel bi açıklama yaptım benim kimse ile bi sıkıntım yok zaten burda kimseye bunu tak diyede diretmedim zaten sadece bekleyin deniyorum demişim.
ama sen recep her konuşmanda hedefte ikizler ve ben varım aynı şekilde halim abide.
halim abi özelliklede yazında mustafanın getirttiği volan demen orda zaten ipi kopardı.
2 kişi beni aradı ciddi ciddi. biri zonguldaktan biride ankaradan
gülüyorum çünkü zonguldaktaki bana diyorki bi siteden girdik yorumlarını gördük opelgmden gittik sabit volan aldık bu ürünler sana aitmiş bu sebeplede biz bunu iade etmek istiyoruz diyo. oysa önceki yazılarımı okusa zaten benim olmadığı anlar anladıda zaten.
iikinci kişi ize ankaradan adam bana gelmiş diyorki biz senin sayende sabit volanı duyduk ama senin açtığın konuda güvendik aldık meğersem bizim üzerimde yönlendirmeden para kazanmışın dedi.
şimdi böyle birşey başınıza gelse ne yaparsınız?
ben tekrardan söylüyorum benim ikizler ile aramda bişey yok ama bu muhabbet nedense hep onlara gidiyor kulakları çınlıyor. biz kendileriyle bir iddada bulunduk ve konuşmalarımızın hepside bu konunun altında oldu zaten. ben bişeyler sordum gerçekleri sordum karşılığındada sen git tişört sat dedi. bu sebeple de dosya kapandı zaten. ama siz devamlı sen patlıcak dedinde patlamadı ama senin taktırdıklarında hep sorun olduda bak bunda olmadı diyorsunuz lütfen yazdıklarınızın karşığında kendinizi benim yerime koyun ona göre konuşun.
burda ben bi paylaşım yapmışım evet doğru ama halim abi kimse birbirni tutmuyor evet yaşadıklarında haklı olduğun için zaten sana yüzüne karşı klavye başında bile değil gelip dedim ustada problem olduğunu. madem benim aram çok iyi yada bi işim olsa idi onlarla bi cumartesi günü parçaları değiştircez diye kafayı yemezdik hatırladın mı bilmiyorum ama.
yani ben şeffafım evet ustalar her zaman iyi değil. ama ben bi harun ustamı hiç bir yere değişmem bunu sana söylemişimdir devamlı. ismail ustada aynı şekilde ama oktay ustanın arkasında duramam çünkü haklısın. ama sende biliyorsun ki ismail ustada bi sıkıntı yoktu.
işin bi diğer kısmıda şu ben adamdan memnun kalmışım ve yönlendirmişim ve farkındaysan çok uygun fiyatlara çoğu zaman iş yaptırdık. hatta tech gibi işlerede para almıyorlar. yada genellikle yaşanan şunlar gibi abi tanıdığım usta var çok iyi fiyatlarda yardımcı oluyor diye. tak kapıya gidersin 20 liralık mevzu sana 100 lira olur.
ama sana ismail usta bi fiyat verdiğinde şaşırdın hatırlarsan. bu sebeple herkes bir değil. ben niye ustaları alayını karşıma aldım sence?
okadar usta tanıdımki hala güvenemiyorum neden mi?
-aracın bozuldu gittin aracı ustanın servisine çektirdin. hooooppp 20 liralık mevzu 50 lira. nihat abinin başına geldiği gibi bi kasnak 60 ama 120 oldu.
-bi arkadaşım volan değiştirdi başka bi yerde anadaolu yakasında. bilye dağıldı oysa ustanın hatasıydı yayından kendi kırdı tak bilye kime kaçtı araç sahibine zaten bozuldu zamanı gelmiş.
-en basiti benim yaşadığım olay hatta videosunu paylaştım 5-6 forum sitesinde;
ne değiştirdimde ne oldu diyede açıkladım.
ustaların cevaplar;
-kensin enjektörden daha önceden başımıza gelmişti. volandan olması imkansız al hatta sana volanın özellikleri imkansız volandan olması yüzde yüz enjektör
-yaaa kardeşim bu arabalarda hep böyle demimetreyi değiştir düzelir salla diğer ustaları anladıkları yok zaten bişeyden.
-yetkili servislerden bikaçı hatta recep mastertech opelin profları mustafa bey böyle bi durumu biz yaşamadık hiç ama sizler volan değiştirdik diyorsunuz ama şüphe ediyoruz ama böyle bir devir çok zor olması gerek çünkü böyle bişey görmedik. isterseniz bırakın aracınızı 250 liaya a-zye bi araştıralım. diğeri ise yazılım kaynaklanbilir dedi. hatta yazılımı bile sıfırladım.
-başka ustalar dirak özetlemek gerekirse. turbo, müşürler, sensörler, filitreler, akü bile diyen oldu eee ben ne diyeyim şimdi. gittim volanı değiştirdim düzeldi. ozaman bizde kaynaklanan bi sorun olmadığınıda söyledim ve iyi araştırın para harcamayın dedim ok?