arkadaşlar selam,
benim arabadan olanlara soruyorum,
1.3 cdti corsa yani,
gaza basınca motordan sanki hava emiyormuş gibi yada üflüyormuş gibi nefes gibi bi ses gelmeye başladı, gaza yüklenince oluyor ama normalde yok, gaza bastıkça artıyor tabi, turbodan olabilirmi sizce, yada sizin arabalardada böyle bi ses geliyomu,
volant sesini kestik ya değişik sesler kulağa gelmeye başladı artık, belkide normaldirde önceden benmi duymuyordum diorum )
bende de var aynı ses, turbo hotumunu söküp takıyorlar o sırada tam oturmadımı ki acaba? şimdi sen söyleyince aklıma geldi abi kontrol etmek lazım bide arkadaşlar sizin taktırdığınız sachs marka baskı balata hangi modelin acaba? bende aynı sabit volanı taktırdım ama hiçte öle 2. viteste pati çekmiyo , hatta bozuk volanla daha seriydi arabam, allahtan yakıtı değişmedi kötü anlamda yani, bence volanın ve balatanın temas ettiği yuzeyin önemi büyük, orjinalde parlak ve çok sağlam görünen bi yüzey vardı çıkan parçada, yada sorun benim baskının LUK olması, astra f 1.6 ya aitmiş benimki... olmadı artık ilerleyen kmlerde balata eskiyince sizinkinden alıp taktırayım, nede olsa volana bişey olmaz bu saatten sonra