selamün aleyküm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamın aleyküm sevgili garaj sakinleri.şu an ben her ne kadar farkında olmasam da ilerde olunca anlayacağım birşey var.o da çocuğu yarın okula başlayacak olan arkadaşlarımızın telaşı.Allah tüm velilere kolaylık v okula başlayan yeğenlerimize de zihin açıklığı versin.Allah gazalarını mübarek etsin.Allah utandırmasın.
hoşbulduk abimyasinim ve niyazi abim saygılar sevgiler özledim kısa sürede olsa ayrı kaldık.
bu arada garajımıza yeni katılan yunus arkadaşımızda hoşgelmiş sefalar getirmiş.
yok abim senden küçüğüm onu söyliyim.Amin Allah razı olsun yunus kardeşim yaşını bilmediğimden kardeşim diye hitap ediyorum büyüğümsende kusuruma bakma
bu arada ben Xenon kit taktırdım belki elektronik aksam olarak garantiden çıktı ama diğer yönden garantisi devam ediyor o yüzden sorun yok
yok abim senden küçüğüm onu söyliyim.
sana birde bişey sorucam sanırım senin araçta deri döşeme vardı onun hakkında senden bilgi alabilir miyim bende benim arabaya yaptırmayı düşünüyorum da sana kaç patladı bu .
beyler ne var ne yok
selamın aleyküm sevgili garaj sakinleri.şu an ben her ne kadar farkında olmasam da ilerde olunca anlayacağım birşey var.o da çocuğu yarın okula başlayacak olan arkadaşlarımızın telaşı.Allah tüm velilere kolaylık v okula başlayan yeğenlerimize de zihin açıklığı versin.Allah gazalarını mübarek etsin.Allah utandırmasın.