hayırlı gunler dilerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selamün aleyküm hayırlı günler herkese
dün beni üzen olay oldu ve bundan sonra kolayına safirimi kimseye teslim etmem
arkadaşımın işi dolayısıyla arkadaşa vermiştim safirimi akşam bana getirdiğinde arabayı çalıştırırken motorda bi sarsıntı vardı ve kalkışlarda motordan bi ses geliyor biraz motoru inceledik motor yerinden oynuyor galiba motoru tutan kollarda bi sorun var yarın da servise getirip bi göstericem
öncelikle herkese hayırlı günler dilerim.yüce mevlam hayırlı işler versin emeklerimizi boşa çıkarmasın.
sevgili Yasin geçmiş olsun kardeşim.işte böyle bir durum olur.malım seni vereyim de mi kötü olayım yoksa vermeyeyim de mi kötü olayım.yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal içinden çıkılmaz bir durum.inşallah ciddi birşey değildir.
motor kulaklarında sıkıntı olabilir sert bi kasisten geçmiişmi arkadaşın
selamün aleyküm hayırlı günler herkese
dün beni üzen olay oldu ve bundan sonra kolayına safirimi kimseye teslim etmem
arkadaşımın işi dolayısıyla arkadaşa vermiştim safirimi akşam bana getirdiğinde arabayı çalıştırırken motorda bi sarsıntı vardı ve kalkışlarda motordan bi ses geliyor biraz motoru inceledik motor yerinden oynuyor galiba motoru tutan kollarda bi sorun var yarın da servise getirip bi göstericem
slm garaj...
geçmiş olsun Yasin...mal canın yongasıdır derlerya hani, ama emanet olunca pek kimse kaale almıyor galiba...insanın bazen iyi niyetinden geliyor başına ne gelirse...inşallah ciddi bir durum yoktur...