arkadaşlar direksiyonu sağa sola çevirirken arada lak luk sesleri geliyor, ayrıca araç ilk hareket anında da bu ses geliyor neden yapıyor olabilir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsettiğiniz sağa-sola çevirme sesi bende de azda olsa geliyorarkadaşlar direksiyonu sağa sola çevirirken arada lak luk sesleri geliyor, ayrıca araç ilk hareket anında da bu ses geliyor neden yapıyor olabilir?
Yaaa Kardeşim kopartıyorsun biziben araba nasıl sürülür onu bile unuttum.arabayı amcama ödünç verdim,gidiş o gidiş.bırak çıkardığı sesi.murat abi imzasına aracın resmini koymasa combo mun şeklini hatırlamakta zorlanıyorum.
Bahsettiğiniz sağa-sola çevirme sesi bende de azda olsa geliyor
Açıkçası fazla önemsemedim ama yine de bir ustaya sormak lazım diye düşünüyorum
Bozuk yollarda daha belirgin oluyor ama idare ediyoruz şimdilik...ben 2 ustaya sordum birisi tıkırtı burcu dedi diğeri direksiyon kutusu dedi, her ikisinede kafam yatmadı çünki ilk hareket anındada geliyor
Sizin orada çalışsam herhalde 100 kilo olurumyediğim hasan usta sütlü tatlıları beni böyle yaptı.yeni şubesi açıldıda buraya
Bozuk yollarda daha belirgin oluyor ama idare ediyoruz şimdilik...