Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eee yüzbaşı olduk iştimayı aldım gidiyorum:)

abiler gideyimde çalışayım demirci gelecek inş çok para çekmezde yaptırırız sürgülü kapıyı.

tekrardan iyi akşamlar saygılar sevgiler.

hafta sonu şöyle bir dolaşıp bakıcam test sürüşü için araç yok gelince telefon açacaklar.takas ve kredi ile olayı çözmeyi düşünüyorum ama kısmet.inşallah herşey yolunda gider.

hadi hayırlısı, sanırım niyetine girmiş durumdasın...Allah tamamına erdirsin diyelim...;)

Yılmaz bey gece mesainizde Allah kolaylık versin..

bizim mesai sona geldi tüm dostlara sağlık huzur dolu bir akşam diliyorum..

gideyim nalburdan vida çivi pul vs vs alacam garajımızı kapatalım royalimiz huzurlu uyusun herkese iyi akşamlar.

teşekkürler, sizlere de kolay gelsin, bende mavişimin rahatı için evin yanındaki bahçemi feda edip garaj yapmıştım...

iyi akşamlar aman sıkı pazarlık yap.kriz var malum.

:D;) +++ aynen...

hatta maliyeti düşürmek istersen kullanılacak profil ve malzemeyi hurdacıdan çıkma olarak alırsan fiyat çok daha hesaplı olur...sonuçta boya yapacağın için alzemenin ne olduğu önemli değil pek...

evet yılmaz abi aklıma girdi arkadaş ama kısmet kriz döneminde benim araba en fazla 15-16 eder.üstüne kredi 10000 kredi çekmem lazım.patrona sorsam adam selam bile vermiyor bu aralar para isterim diye bakalım e olacak bekliyorum bir ışık doğar diye

benim uyku saatim geldi, aslında şimdiye kadar çoktan uyumuş omalıydım ama kardeşimi almaya gittim trerminale, istanbuldan geldi, haftasonu program çekimine gitmişti...belki içinizde tanıyanlar vardır olay tv de sunucu ve yapımcılık yapıyor...google de aratırsanız karşınıza çıkar Selda Hasret...

herkese hayırlı akşamlar, iyi istarhatler, sağlıcakla kalın...

Geri