Combonun Titreme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shambala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dalgamı geçionuz la siz 180 200 neki onuda yapamazsa combo yazıklar olsun opel e
kuyruguda titretirmişim sen çok titretmişe benzion.
La dediğiniz adam 26 yasında aranızda 8 yaş fark var..;) Öncelikle konusmalara biraz daha dikkat edelim.1.3 combo son hız nedir bilmem ama 1.3 dizel arabayla 180 200 yaparsan motorun titremesi veya motoru eline alman normaldır;)

La dediğiniz adam 26 yasında aranızda 8 yaş fark var..;) Öncelikle konusmalara biraz daha dikkat edelim.1.3 combo son hız nedir bilmem ama 1.3 dizel arabayla 180 200 yaparsan motorun titremesi veya motoru eline alman normaldır;)

Sonuna Kadar Haklı Berkay.. Ayrıca Bizde Combo Kullandık Comboyla rampa aşağı 190 ancak görürsün düz yolda basmakla 190 göremesin 1.3 70 hp lik comboyla...

Sonuna Kadar Haklı Berkay.. Ayrıca Bizde Combo Kullandık Comboyla rampa aşağı 190 ancak görürsün düz yolda basmakla 190 göremesin 1.3 70 hp lik comboyla...

+1. ;)

dalgamı geçionuz la siz 180 200 neki onuda yapamazsa combo yazıklar olsun opel e
kuyruguda titretirmişim sen çok titretmişe benzion.

Bizim değilde,sizin dalga geçer gibi bir hâliniz var. ;)

Biraz daha dikkatli,kırıcı olmadan konuşsak keşke.. :rolleyes:

keşke ama napalım ...
o abidende özür diliorum kusura bakmasın bilmiodum ii akşamlar.

neyse bilader fazla uzatmanın alemi yok bi sorunumuzu çözelim dedik şuna bak adamlar ters ters cvp yazıo
adurrahım kardeş konuşmalarını yaşına usul karşi tarafı kırmadan konuşursan adam gıbı cevap alırsın :rolleyes:;)
1,3 comboyu ansıklobedı gıbı kıtap halıne getıren by mustang nıcklı mustafa comboyla ugraşıyor motor modıfıkasyona soktuktan sonra 92 bg yukseltı anca 200 km göruyor sen orjınal motorla 190 bayır aşagı yapmışşın öpte başına koy arabanı senın araba tıcarı kardeşım

Son düzenleme:
Arkadaşı tanımam '' La '' dememesi lazım ama abi olarakta , abinin ufağı gibi yazması lazımdı.. Büyükler hoşgörülü yönlendirici olur.. Son olarak 1.3 Combo nun 180-200 yapamicanı ben bile bilyrm ! Motor son devirde görebilir ama tehlike ötesi tehlikedir bu !!

tmm abi özür diliorum bende biliom 200 demeyecegini ewet bayır aşagı gidiodum antep maraş otobanında 19o geldi mal kete külleye gitti ondan sordum o LA dememin sebebide yukarıda sen yakında kuyruguda titretirsin demiş onu görünce vitesten attım işte :D aynı zamanda ben iki bucuk seneye yakın combo kullanıorum motorunun 1.3 olması sebebi ilede fazla hız yapmayacagını bildigim için öle basmadım ama o titreme olunca bu normal mi acaba die bi konu açtım tüm combocuların ortak sorunumu die .

tmm abi özür diliorum bende biliom 200 demeyecegini ewet bayır aşagı gidiodum antep maraş otobanında 19o geldi mal kete külleye gitti ondan sordum o LA dememin sebebide yukarıda sen yakında kuyruguda titretirsin demiş onu görünce vitesten attım işte :D aynı zamanda ben iki bucuk seneye yakın combo kullanıorum motorunun 1.3 olması sebebi ilede fazla hız yapmayacagını bildigim için öle basmadım ama o titreme olunca bu normal mi acaba die bi konu açtım tüm combocuların ortak sorunumu die .
aracı rot balansa sok derdını balansıya anlat ona sana yardımcı olur yer balansı yaptır daha ıyı olur arac ustunde eskı usul balans kalıcı oluyor kesın cözum odur:rolleyes:

arkadaşım bende combo kullanıyorum tatlı meyilde yüklendiğim zaman 180e yaklaşıyor ama ibre bir türlü 180-190 göstermiyor titreme normal aslında ben balan ayarı falan yaptım ama 150den sonra psikolojik her halde titreme başlıyor.araba o hızdan sonra yerdemi gidiyor göktemi gidiyor belli değil. belirli aralıklarla bu denemeyi yapıyorum bakıyorum araba ne durumda diye. ama combolar bahsettiğin hızda çok tehlikeli bir hal alıyor.

Geri