Combonun Titreme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shambala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracı rot balansa sok derdını balansıya anlat ona sana yardımcı olur yer balansı yaptır daha ıyı olur arac ustunde eskı usul balans kalıcı oluyor kesın cözum odur:rolleyes:

eski usul derken nei kasdettin kardeş

adurrahım kardeş konuşmalarını yaşına usul karşi tarafı kırmadan konuşursan adam gıbı cevap alırsın :rolleyes:;)
1,3 comboyu ansıklobedı gıbı kıtap halıne getıren by mustang nıcklı mustafa comboyla ugraşıyor motor modıfıkasyona soktuktan sonra 92 bg yukseltı anca 200 km göruyor sen orjınal motorla 190 bayır aşagı yapmışşın öpte başına koy arabanı senın araba tıcarı kardeşım

vallahi billahi 200ü hiç görmedim :) yalan bunların hepsi sırf otoban polisine yakalanmam için söylüyorlar :) şu ana kadar en yüksek gördüğüm hız 190 onunda fotosunu çekmiştim devir komple yarılıyordu :) bu arada aeaç 100e ulaştı bg olarak

ben 20o bastım demedim 190 200 arası titreme var dedim benimkide 190 zar zor geldi zaten açaip sinirlendim aracamotor devir 5350 gibiydi biraz da zorlasam motor garanti inerdi aşagı

bu araçı nasıl 92 hp çıkardınız?

aracı rot balansa sok derdını balansıya anlat ona sana yardımcı olur yer balansı yaptır daha ıyı olur arac ustunde eskı usul balans kalıcı oluyor kesın cözum odur:rolleyes:

eski usul derken nei kasdettin kardeş
em7070.gif

herkesın bıldıgi yenı usul 80 km ıle dönerek balans olur onun ıcın yuksek kmlerde pek ıcacıcı olmuyor ben bu sabıt yere cakılı yenı nesıl balansi araca sı,okmuyorum randuman alamadım acıkcası

eskı usul seyar balans
İnfrared yöntemıyle balans yapıyor 150 km hızla döndurerrek arac usttunde balans oluyor bu daha kalıcı sorunsuz oluyor tavsıyem arac usttu balansı ;)

EF13.gif

eger balans tutmassa genede ozaman ya lastıklerın tabanında egrılık vardır yada jantın egıktır kardeş bu tıp sorunları aşman ıcın yuksek suratlı yer balansları tercıh edılır

abi 150 km yi geçtikten sonra combodan gelen seste titremede normal bununla yaşamaya çalış idare et ki araba seni idare etmiş sende et

ben idare edemem satarım bunu ne lan bu 2008 model araba bunu yaparsa ben bişe bilmiom demektir malın motoru sanki yerinden fırlaryacak gibi

Geri