Continental lastik seçimi hk...

aligelen1975

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar... Astra 1.3 cdti aracım için yeni lastik almayı düşünüyorum. Üzerinde orijinal conti Premium contact lastik var ve çok memnunum... Yine conti alacağım ama bayi conti Premium contact 2 veya 5 hangisini istersen aynı fiyata takarım diyor... Benim aracımın sınıfı için hangisini almalıyım yorumlarınızı bekliyorum...

CPC5 iyidir, lastik hamuru daha serttir ama konforu etkilmez, fazlasıyla güvenlidir.

CPC 5 diyorum bende... üretim tarihlerine bakın üzerindeki... Benim bildiğim 5 lerin daha pahalı olması lazım en son çıkanlar onlar, ilginç geldi ikisini de aynı fiyata takarım demesi...

Lastik üretim tarihi yani DOT kısmını biliyorum... Sadece bu iki lastik hakkındaki görüşlerinizi veya deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Satın alma tercihim açısından...

Premium Contact kullanıyorum şu an (195/55/16),
Öncesinde PC 2 de kullandım (195/55/16), 1den daha sessiz biraz daha konforlu diyebilirim.
PC 5 için 2 den biraz gürültülü olduğunu söyleyebilirim, alacak olsam 5 alırdım.

ADAC testlrinde continental CPC5 ile girmiş birinci çıkmış. 2. sırada michelin energy saver+ var. Bencede CPC5, geçen gün 250/55/16 arkadaşıma aldık seti taksitli 800tlye geldi fiyatıda uygun üretim tarihide 6. hafta 2014tü

Geri