Nasıl bu kadar emin konululabiliyor anlamıyorum ya herkeste bir bilmişlik en sorunlu demen için bu araçların sürekli problem çıkartıyor olması gerekir ezbere en sorunlu arabası bu yok ya 1.2 corsa bende de var 2004'te sıfır km aldık ve şuan 108bin kmde ve ben düzenli olarak devirli kullanırım hemde çoğu zaman devir saatini bitirerek ve bugüne kadar hiçte böyle bir problem yaşamadım. küçük hacimli diyorsunuzda 1.4 ünde 1.2den pek farkı yok ayrıca 120yi geçince nedense ben belirgin bir zorlanma hissetmiyorum gayette güzel fabrika verisi son hızı olan 178km/h ye kadar hızlanmasını sürdürüyor. Ayrıca 1.2 olunca devir çevirilmeyecek diye bir saçmalık olamaz bok attığınız o 1.2'nin temeli 1938'e dayanıyor. Herneyse ağzı olan konuşuyor. Kısaca 2005 yılında aracım geri çağırıma gitti ve tahrik zinciri yenilendi garanti kapsamında belirli serilerde ileriye dönük oluşacak problemlerin önlenmesi amaçlı ve bugüne kadarda hiçbir problem yaşamadım. Aracınıza geri çağırım yapılmış olabilir ya size ulaşamamışlardır yada atladılar vs. senaryo çok 1.2 sorunlu olduğuda palavradan ibaret