Corsa C Angel arayanlar icin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omerdia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
omerdia' Alıntı:
burasi biraz kazik zaten abi

elimde senın gosterdıgın angel farlardan war bır arkadasım almıstı malesefki takamadan kaza yaptı ve arabayı pert ettı ısteyen olursa 250 ytl ye werebılırım onu

(pazarlama yapmıyorum bende zaten war maksat ısınız gorulsun)

maxwell' Alıntı:
Aradım mert tuning'i 480 işçilik dahil corsa c için sonar mercekli angel.:(

banada öyle dedi ama pazarlıktan sonra 400 olur dedi ama orda taktırmanı tavsiye etmem git bi serviste taktır daha iyi

lırken merceklerinin kaçık olmamasına dikkat et bide sinyal lambasına :good:

istanbool' Alıntı:
elimde senın gosterdıgın angel farlardan war bır arkadasım almıstı malesefki takamadan kaza yaptı ve arabayı pert ettı ısteyen olursa 250 ytl ye werebılırım onu

(pazarlama yapmıyorum bende zaten war maksat ısınız gorulsun)

ozel mesaj attım.angellarla ilgileniyorum..;)

güncel:)

bende mert tuningden aldım sonarlardan bide xenon aldım gayet güzel oldu :good: şimdi orjinal sis arıyorum yada benzeri güzel bi sis, xenonlara uygun beyaz yapmayı düşünüyorum.

bende alcammda burada pahalı yaa!almanyada 130 euro ordan getirtcemm!ömer kardeşiminkin aynısından alcam siyeh zemin ve beyaz led li:)

hasang' Alıntı:
bende alcammda burada pahalı yaa!almanyada 130 euro ordan getirtcemm!ömer kardeşiminkin aynısından alcam siyeh zemin ve beyaz led li:)

Almanyadan nasıl getirteceksin.

Dostlar toplam 650 ytl masraf yaptım bu angel kiti için.Bu rakamlara göre çok pahallıya geldi.Benim aldığım zaman türkiyede birkaç tane vardı çünkü bundan.Ama verdiğim paranın her kuruşunu hakediyor emin olun.Bu fiyatlar da normal bence.Almanyadan getirtmeye kalktım ama gümrükten geçmedi.Ben de türkiyeden aldım erad tuning den :)

Geri