- Konuyu Başlatan
hasang' Alıntı:bende alcammda burada pahalı yaa!almanyada 130 euro ordan getirtcemm!ömer kardeşiminkin aynısından alcam siyeh zemin ve beyaz led li
al hasan kardesim benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hasang' Alıntı:bende alcammda burada pahalı yaa!almanyada 130 euro ordan getirtcemm!ömer kardeşiminkin aynısından alcam siyeh zemin ve beyaz led li
hasang' Alıntı:valla almanyadan gelmesini felan bekleyemedimm vee aldım angel larıı!kadıköydeen vişne sokakta suat abiii varr mert oto!fiyattada güzelik yapıyoo ve malının herzaman arkasında!almayı düşünen varsa hiç durmasın suat abiyee başvursunn
maxwell' Alıntı:Maliyeti ne kadar oldu corsa c için.Ben aradım telefonla 480 dedi montaj dahil...
omerdia' Alıntı:bence cok iyi ben 500 e yaptirmistim
kardeş fiyat güzel ben 450 ytl ye aldım!montaj hariç!kendim tamirci olduğum için montajını kendim yapıcamm!markasıda sonar!fena deill kaliteli bişeye benziyoo!orjinal duruyo yanii!ömerin arabadada gördüüm çok hoşş duruyoo!orjinal gibi oturmuşşş!maxwell' Alıntı:Maliyeti ne kadar oldu corsa c için.Ben aradım telefonla 480 dedi montaj dahil...
hasang' Alıntı:kardeş fiyat güzel ben 450 ytl ye aldım!montaj hariç!kendim tamirci olduğum için montajını kendim yapıcamm!markasıda sonar!fena deill kaliteli bişeye benziyoo!orjinal duruyo yanii!ömerin arabadada gördüüm çok hoşş duruyoo!orjinal gibi oturmuşşş!
Aslında o merceklerin kalitesinden şüphem var aldıktan sonra çıkma mercek al meganelardaki valeo çifti 25-40 ytl arası değiştir çok daha iyi verim alacağını düşünüyorum,biz arkadasın focusta değiştirmiştik kendisi farkettiğini söylemişti.Çünkü halojen merceği ile zeenon merceği farklı galiba.maxwell' Alıntı:Hmm..Bazıları sonar için mercekleri iyi odaklamıyo diyorlar.Xenon yaptırdın mı?
coRSac' Alıntı:Aslında o merceklerin kalitesinden şüphem var aldıktan sonra çıkma mercek al meganelardaki valeo çifti 25-40 ytl arası değiştir çok daha iyi verim alacağını düşünüyorum,biz arkadasın focusta değiştirmiştik kendisi farkettiğini söylemişti.Çünkü halojen merceği ile zeenon merceği farklı galiba.