Far seviye düğmesi kullanılıyor.Sonar marka olanların bir de motorlu çeşiti var.Onlardan alırsanız far yükseklik ayar düğmesini kullanabilirsiniz.Bu da şöyle yapılıyor : Orjinal farınızdan çıkan ayar motorunu yeni aldığınız sonar kite takıyorsunuz.Elektrik kablosunu da taktığınızda motor çalışıyor.Fakat yine de bi duvar karşısına geçip uzun kısa farları ayarlamak gerekiyor.Şahsen benim aracımda farlar ilk olarak havaya bakıyordu.Ayar vidası ile aşağı indirdik.Bu ayar vidası far kitinde bulunuyor.Konsoldaki ayar düğmesi ile karıştırmayın.Ayrıca sonar far kiti takılmadan önce izolasyona ihtiyaç duyuyor.Yoksa buğu yapıyor.Ve uzun kısa farlarında H1 kullanıyor.Corsa c mercekli angel farları aracımıza monte ettiğimizde olan değişiklikler
1.Ampül tipi halojen ve xenon'da H1'i destekliyor
2.Mercek duvar deseni bozuk olduğu ve valeo merceklerle değiştirme gereği(önemli bir mevzu)
3.Far seviye ayarı kullanılamıyor
4.İzolasyon sorunu nedeniyle far içinin buğu yaptığı yada su aldığı
5.Orjinal farlarımızı tekrar takmak istediğimizde bir handikap olup olmadığını bilmiyorum.
6.Far ayarının iyi yapılması
Bu noktalara açıklık getirecek arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
Ayrıca orjinal farları tekrar takmak istediğinizde herhangi bir handikap bulunmuyor. Bilmem yardımcı olabildim mi??