corsa c arka sisleri

senturk35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bilindiği gibi orjinalinde sadece sol taraftaki sis farı yanıyor.

Sağ tarafa elektrik dahi gelmiyor yani içi boş sağ tarafada ampül taktırıp parklara bağlatmak istiyorum.

Götürdüğüm elektrikçiler arka sağ sis lambasını açamadılar varmıdır bu işin bir püf noktası yardımlarınızı bekliyorum..

tamponu sökünce arka taraftan ittiriyorsun.. ikişer tırnak var tabi onları çıkartarak..
parklar yerine frenlere bağlat derim.. ksk de var böyle bi araç belki görmüssündür.. frenlerde çok hoş oluor.. bnm makyajsız tampon olduu için konumlandırması yukarda kalıor ama aynı olayı bende yapmayı planlıorm..

Selçuk bende öyle yaptım parklara bağlattım arka sise basıncada daha canlanıyo Umut'un dediğide bence hoş durur son karar sende... Fazla uzun süren bşy değil parklardan (plaka ampulleri müsait buna) kablo, solda olan sis tesisatınıda diğer tarafada uzatıp işlem tamamdır. Sağ sisdeki yer işaretli ztn güzelce açıp duyu sıkıştırcaklar

tamponu sökünce arka taraftan ittiriyorsun.. ikişer tırnak var tabi onları çıkartarak..
parklar yerine frenlere bağlat derim.. ksk de var böyle bi araç belki görmüssündür.. frenlerde çok hoş oluor.. bnm makyajsız tampon olduu için konumlandırması yukarda kalıor ama aynı olayı bende yapmayı planlıorm..

araba karşıyaka plaka ama ben bucadayım görmedim maalesef.

Yanlış anlamadıysam bu işlem için tamponunmu sökülmesi gerekiyor? O zaman bayağı tefahuratlı bir iş izmirde bunu yaptırabileceğimiz bir yer varsa müsait olduğunda ikimiz buluşup yaptırabiliriz istersen.

3.sanayide serkan var elektrikçi.. müadimi olduk, hakan abi - best opel service ile birlikte çalışıyorlar.. serkan abi bu konuda bir numaradır. opel deponun karşısında.. bi ara yaptıralım abi ok..

3.sanayide serkan var elektrikçi.. müadimi olduk, hakan abi - best opel service ile birlikte çalışıyorlar.. serkan abi bu konuda bir numaradır. opel deponun karşısında.. bi ara yaptıralım abi ok..

ben yarın gidebilirim belki 3.sanayiye best opele yakınmı elektrikçi ?

best opel hakan abi tarif eder sana .. ama o 2.sanayide..
elektrikçi serkan ise 3.sanayide..
1001 aksesuar shop var. onun sokağı yada bi arka sokak olması lazım.. alt tarafta ercü var oto döşeme.. falan.. sorarsan gösterirler abi ama hakan a gideceksen o dediğim gibi 2.sanayide abi..

bu işi hem hakan hemde serkan yapıyorsa ben 2. sanayiye gideyim en iyisi bucadan otobandan 2. sanayiye giriş daha kolay.

En Güzeli Benim Yaptıgım gibi çiftli Ampul Koyun Sislere Basınca Parlak yansın.Normaldede Parkların Yandıgı Kadar Yansın.zaten sis için Elektrik mevcut,parklar içinde Plaka lambasında elektrik alabilirsiniz.

En Güzeli Benim Yaptıgım gibi çiftli Ampul Koyun Sislere Basınca Parlak yansın.Normaldede Parkların Yandıgı Kadar Yansın.zaten sis için Elektrik mevcut,parklar içinde Plaka lambasında elektrik alabilirsiniz.

buda çok mantıklı teşekkürler fikir için

Geri