aynen çok kötü olmuş üzüldm doğrusu aracı erkek arkadaşları kullanıyo sanıyodum resmen intihartabi kötü olmuş ama su testisi su yolunda kırılır.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen çok kötü olmuş üzüldm doğrusu aracı erkek arkadaşları kullanıyo sanıyodum resmen intihartabi kötü olmuş ama su testisi su yolunda kırılır.
Lafınızı bilinde konuşun. Alkol ve ehliyetsiz olmaları hata evet ama ortada öyle yada böyle hatada olsa gencecik yaşta ölen iki insan var. Ayrıca şunu bilmeyen arkadaşlara anlatayım kazanın oldugu yolda sürekli trafik kazalarına sebebiyet veren dışa eğim hatası vardır. Daha öncede burada çok arkadaşımız kaza yaptı yine canından olanlarda oldu. Yani yol hatalı. Ben savunmuyorum ne alkolu nede durumlarını ama tekrar diyorum genç yaşta kendi hataları sonucu canlarından olan iki insan söz konusu lütfen duyarlı olun. Şimdiden soran olucaktır muhtemelen. Evet tanıdıgımızdı, o sebeple yazarken iki düşünün bir yazın hele ki böyle olaylarda !
Söylediklerinde Haklısın Ama 1 Kere Ehliyeti Alınmış Ama Neden Bidaha 2.Ye Aynı Hatayı Yapıyor ???
arkadaşlar bence araba uzun yolda çok iyi viraj performansıda gayet başarılı. bayram tatili için 1100 km yaptım bir üst segmentteki araçlara karşı beni mahçup etmedi ama videoyu görüncede tırstım valla.
takla atan arkadaş güven veriyor ama esas olay bu noktaya getirmemek işi. biraz dikkat biraz sabır trafikte hepimize lazım.