corsa C mi ? C3 mü ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazukaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
coRSac' Alıntı:
Açıkcası C3 3 boy fark atar..
bu gece denedık dragta kafayı uzattım 2 vitesin sonuna kadar 1 boy önde gittim 3 e taktım ve yanımdan yavasca gecerek yarım boy önde bitirdi.. rollingte ise 2.5km lık dumduz yolda 4 vitese kadar öndeydi 140km/h dan sonra önünde tamamladım .....

tabiki altını cizerek soylemek gerekirse bu islerde ployaj cok önemli..

bazukaa' Alıntı:
tabiki altını cizerek soylemek gerekirse bu islerde ployaj cok önemli..

+1. izmir de s2000 i drag da yiyen palio var. tek hata pilotaj:good:

1,2 yerse cdti ile Hdi ı o zaman bende korkmayım.(1,4 90hp )
C3 ile Cdti ı
aldıysan helal olsun ne diyim

kickergls' Alıntı:
1,2 yerse cdti ile Hdi ı o zaman bende korkmayım.(1,4 90hp )
C3 ile Cdti ı
aldıysan helal olsun ne diyim
cdti bir kaç denemede hepsinde yalan oldu fakat c3 ü adam gibi gecmek mumkun olmadı harbıden sağlam gidiyo dragta yedi benı rolling de de biraz zorlanarak gectim..

yusufaltintepe' Alıntı:
bence corsa alır c3 disel demişin dolayısıyla kalkışıda yavaş olur 10 hp fark tahminimce o kadar önemli değil

transporter cift kırmızı 130hp (2,5t)
c3 1.4 hdi

izmit otobanındayız (ben transporterdeyim)...

aramızda yaklasık 7-8 metre var. hızımız 30-40 civarı. acelemiz var.. sellektor yaptık yol vermedi.. o abandı biz abandık (arabada 2 kisiyiz)..
derken 180 ne kadar fark kapanmadı ve 180den sonra uzadı gitti..

kararı siz verin..

bazuka gel kapışalım her türlü yerim senin 1.2 yi, ikisinden de war bizde kardeşim 1.2 nin şansı yok ...........hodri meydan

Bana göre corsac 1,2 ile 1,3 hemen hemen aynı performansta araçlar fakat c3 1,4 16 v 92 hp lik yada 1,6 90 hp olan dizelleri gerçekten çok performanslı 1.3 le kıyaslayamazsınız araçları ben bir ara denemiştim c3 1.4 92 hp lik olan ile kalkıs değildi fakat yan yana topukladık baya bi fark atmıştı.Corsayı alırken test etmiştim c3 92 hp lik olanı gerçekten farkı hissetmiştim fakat opel olayı farklı tabii.

Geri