corsa C mi ? C3 mü ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazukaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C3 1.4 16 v 92 hp 1750 devirde 200 nm tork 0-100 11,3 sn 0-130 21,3 sn
Corsa 1,2 bulamadım sahipleri daha iyi bilir.

kutluhan83' Alıntı:
bazuka gel kapışalım her türlü yerim senin 1.2 yi, ikisinden de war bizde kardeşim 1.2 nin şansı yok ...........hodri meydan
Hodri meydana hodri meydan bende cdti cok kullandım ve bırcokkez denedık cdti ayla yerım dıyosan kalkarız video ile kanıtlarız şansı olup olmadığına bırdaha karar verirsin ;) Eyer ben vaz gectım hodri meydandan dersen ben bir cdti ayla kalkar videosunuda buraya koyarım..;)

o değilde c3 yani havada karada fark koyar hemde 1.2 diosun cdti olsa neyse bi nebze daha az fark yer tabi bu söylediklerim eşit pilotaj şartlarında..

Corsac 1.2 eşit şartlarda 1,3 gecer gibi geliyor bana çok ufak farkla cünkü araçla 6500 devir yap ama dizel öyle değil 4000 den sonra yıgılma basşlıyor ..ama corsaya power box koyarda 90 bg alırsan astra 1,6 ile bile inatlaşır.1.3 0-100 14,5 sn 1.2 ise 13 lerde diye biliyorum 1 saniye az bir fark değil.

volkanx' Alıntı:
o değilde c3 yani havada karada fark koyar hemde 1.2 diosun cdti olsa neyse bi nebze daha az fark yer tabi bu söylediklerim eşit pilotaj şartlarında..
<ben zaten dragta c3 ü gectimi soylemedım rollıng de 140km/h den sonra gectimi dıle getirdim..

1.3 cdti corsasına bu kadar hodri meydan okuyacak varsa deneriz bılmıyenlerde öğrenmıs olur ;)

gel bazuka elazığdayım ben ,yada ortada biyerde buluşalım biz sözümüzün eriyiz gardaş laf ağızdan birkere çıkar .......

1.2 vs. 13.cdti kafa kafaya gider walla 2sinide geçerken zorlanıorum 1.2 dewirden kazanır ama ön planda pilotaj war tabi araçların bakımlarıda önemli

c3 neymiş beee dombili corsa rules............ benzinli corsa geçer

Geri