Corsa c Orta ekran navi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu tid ekranın kablosu kısaymış galiba bugün servise gittim ordaki serviste çalışan kişi bu rarçtaki id ekran kablosu kısa olduğu aşağı yetişip yetişemiyeceği belli olmaz dedi

be arada burdaki oepl bayisinde şapka yokmuşşş başka yerden bakacazzz artık

corsa da önemli olan ordan çıkan tid ekranı koyacak yer neresi oacak kül tablasının oraya taksakmı acaba
tid mid olmadığı için benimkinde no problem;)

Vladimir'in kullandığı tid şapkasından kullanıp alta navigasyon üste bilgi ekranı gelicek şekilde bi ayarlama yapılamaz mı acaba

sanmıyorum bunun sığacağını, 4.3" daha uygun olur.. hem sığsa bile bizim araçlar küçük olduğu için 5" sırıtır..

Benim kullandığım navigasyon ile aynı boyutta linkteki navigasyon nasıl sığmasın yazılarımda belirtmiştim halbuki 5'' olduğunu!!!

5 ekran sıgıyorsa guzel olur buyuk daha ıyı durur bence

Benim kullandığım navigasyon ile aynı boyutta linkteki navigasyon nasıl sığmasın yazılarımda belirtmiştim halbuki 5'' olduğunu!!!

şu şapka gelsin de ona göre irtibata geçerizz navi için

oraya sığmazdan kastım benim orjinal şapkaydı.. kesip biçilerek anca 4.3" sığdırılabiliyor.. ufak bir yanlış anlaşılma oldu sanırım :)

Vladimir aracılığıyla şapka geliyoo ürün geldikten sonra naviyi alacam sonra da işlemlere başlayacam

Geri