Corsa c Orta ekran navi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon_78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vladimir aracılığıyla şapka geliyoo ürün geldikten sonra naviyi alacam sonra da işlemlere başlayacam

Ali bu konuda en doğru kişi Yükseldir, İşinin görülmesine sevindim..
Bu arada bayramda Tolga seninle görüşeceğini söylemişti umarım yetişir o zamana kadar navi işi.. aklı çıksın elemanın :)

tolga da şehir dışındaymış bu sıralar işlerden uğrayamıyormuş forumaa
bayramda tolga ile görüşürüzz inşallah yavş yavaş gösteririz feda etmeyelim tolga yıı

05-09.jpg

yarın şapka geliyorr ürün geldikten sonra navi araştırması yapılacak
hala tid ekranını nereye koyacam onu bilemiyorumm

şu şapka gelsin altlı üstlü nasıl olur yada küçük bir navi alınıp 2 ekran yeni şapkaya sığar mı yada klima kumandasının hemen alt tarfına yani bozuk para konan yerin üst tarfına yerleştirilebilinir mi???
ürünler bi gelsin ölçüp biçp bir sonuca ulaşacam

en son koyduğum fotoda birşey dikkatinizi çekmedimi :)

tid ekranın konulduğu yer için mi dedin efe biliyorsun ki biim araçta orda büyük teyp var ayrıca ordaki tid ekran astra ekranı mı???

ekranın üzerinde yazanları kastetmiştim ben :D 459km olarak göstermiş.. bizim araçlarda yol bilgisayarı yoktu aslında ama sonradan eklenebiliyordur belkide :)

Kaptan sen bir ara double din almıştın ne oldu çabuk sıkıldın galiba..
Eski üyelerden Ynsak ta senin bahsettiğin uygulamayı yapmıştı ama arabayı sattı foruma pek giriyor sanırım ..Ankarada Opel servisinde çalışıyordu ..Tanıyan arkadaşlar yardımcı olursa tlf. falan onunda bir fikrini al derim

Geri