Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben biraz bişeyler katayım nacizhane ön panjurun orada ki nikelaj göz tırmalıyor o iptal edilse yada komple logosuz panjur takılsa süper olur sis farı ve far karatma ile nokta olur öne biraz daha geniş lip falanda takılabilir ama önce panjur sonra sis farı sonra da far karartma lip zevke kalmış
ben biraz bişeyler katayım nacizhane ön panjurun orada ki nikelaj göz tırmalıyor o iptal edilse yada komple logosuz panjur takılsa süper olur sis farı ve far karatma ile nokta olur öne biraz daha geniş lip falanda takılabilir ama önce panjur sonra sis farı sonra da far karartma lip zevke kalmış
Teşekkür ederim yorumunuz için , aracımda sis farı mevcut resımın koyulugundan tam bellı olmuyor , fakat far karartma ve logosuz panjur çok mantıklı , tekrar teşekkürler.
hayırlı olsun. bişey sorucam. 5cm yay okadarmı düşürdü aracı? bendede var 5cm ama benim dodik dediğimiz yer lastiğin yanağına kadar indi. hiç boşluk yok. sürtme yaşadığım için kavcuk takoz koyduk. şimdi ya ET49 jant yada 3,5cm yayarıyorum.