Corsa c white german ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkem07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim , yorumlarınız için ...

hayırlı olsun. bişey sorucam. 5cm yay okadarmı düşürdü aracı? bendede var 5cm ama benim dodik dediğimiz yer lastiğin yanağına kadar indi. hiç boşluk yok. sürtme yaşadığım için kavcuk takoz koyduk. şimdi ya ET49 jant yada 3,5cm yayarıyorum.

Hocam belki yay markasından olabilir bendekiler H&R ben önlerde sürtme problemi yaşamıyorum fakat arkalar baya sürtüyordu bende tornacıda hem janttan hemde balatanın dıs demırınden tam hatırlamıyorum ama totalde parmak genişliği kadar aldırdım birde çamurluktakı plastık çıkıntıları taşlayınca aracta surtme kalmadı , bu yöntemi dene bence.

maşaallah 10 numara duruyo araç:) .Lastik ebatlarını öğrenebilirmiyim.İnş bu hafta içinde sıkıntı olmazsa kırmızı dti alıcam.

Çok teşekkürler tolga bey , alacağınız araç hayırlı oldun Allah kaza bela vermesın , lastik ölçülerimi şu an tam hatırlamıyorum ama 205*40*16 olması lazım ama benden tavsiye 195 taktırman .

aracı aldım karabükten. 1.7dti chipli.çok zevkli gerçekten:).biraz dumanlı yürüyoruz ama.o da dikeni diyelim. 1.7 dti club kurarsak güzel olur. birde araçla 100-120 yi geçince direksyondan tıkırtı geliyo şehir içinde filan test ettim alırken hiç ses çıkarmadı.eve dönerken bu sesi duydum canımı sıktı.yarın bakıtırcaz bakalım aracın eski sahibiylede konuştuk eğer direksyon kutusu meselesi olursa bişeyler düşünücez

aracı aldım karabükten. 1.7dti chipli.çok zevkli gerçekten:).biraz dumanlı yürüyoruz ama.o da dikeni diyelim. 1.7 dti club kurarsak güzel olur. birde araçla 100-120 yi geçince direksyondan tıkırtı geliyo şehir içinde filan test ettim alırken hiç ses çıkarmadı.eve dönerken bu sesi duydum canımı sıktı.yarın bakıtırcaz bakalım aracın eski sahibiylede konuştuk eğer direksyon kutusu meselesi olursa bişeyler düşünücez

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun , güzel seçim araç önceden chipli olduğu için motorunu iyi kontrol ettirseydin , tıkırtı olayına gelince , zamanla alışırsın demekten başka bişey gelmiyor elimden , ben aracın ön takımlarını ve direksiyon kutusunu yaptırmaktan bıktım o bozulmaktan bıkmadı heleki benimki gibi yay + 16 ince yanak lastikle geziyorsanız , bu tıkırtı lakırtılar çok normal hale geliyor.

adam şerefsiz çıktı biraz artık yavaş yavaş toplicaz. Direksyon kutusunun sorunlu olduğunu söyledim revizyon kiti ve mafsal masrafı çıktı 250 lira dedim ben kiti gönderirim dedi. dedim hani sorun yoktu. 50 liralık kit gönderip işin içinden çıkacak. yeni araba alıcakmış Bende Allah büyüktür hakkımı helal etmiyorum yeni arabanla kaza yapıp yakınlarının başına birşey geldiğinde bu olayı hatırlarsın deyip konuyu kapattım. aracı kullanmak çok zevkli ancak o şerefsizi hatırlıyorum her bindiğimde o yüzden canım sıkkın

Hocam belki yay markasından olabilir bendekiler H&R ben önlerde sürtme problemi yaşamıyorum fakat arkalar baya sürtüyordu bende tornacıda hem janttan hemde balatanın dıs demırınden tam hatırlamıyorum ama totalde parmak genişliği kadar aldırdım birde çamurluktakı plastık çıkıntıları taşlayınca aracta surtme kalmadı , bu yöntemi dene bence.

bende cumartesi günü kaportacıya gittim. arkalarda sorunum yoktu zaten. önler sürtüyordu. dodikleri açtırdım 2cm kadar. hafif traşlama ile kavçuk takozları söktüm. şuanda hiçbir sıkıntım kalmadı allaha şükür. benim yaylarımın markası h&r resimleri akşam burdan paylaşırım. benimki baya düştü.

bu işlemlerin sonucunda aracınızda herhangi bir balans sorunu oldumu?veya yüksek hızlarda aracınızda sarsma gibi bi problem var mı?

bende cumartesi günü kaportacıya gittim. arkalarda sorunum yoktu zaten. önler sürtüyordu. dodikleri açtırdım 2cm kadar. hafif traşlama ile kavçuk takozları söktüm. şuanda hiçbir sıkıntım kalmadı allaha şükür. benim yaylarımın markası h&r resimleri akşam burdan paylaşırım. benimki baya düştü.
merthan bey bu çamurluk açtırma işleminden sonra açma yaptırdığınız bölgeye boya işlemi gerekiyor mu? iki çamurluğu aynı oranda milimlik dahi farklı olmadan genişletebiliyorlarmı?bu işlem sonucunda tekrardan eski haline getirmek mümkünmü?nasıl yapıldıgı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. birde çamurluk açtırma öncesi ve sonraki halinin resimlerini ekleyebilirmisiniz?

adam şerefsiz çıktı biraz artık yavaş yavaş toplicaz. Direksyon kutusunun sorunlu olduğunu söyledim revizyon kiti ve mafsal masrafı çıktı 250 lira dedim ben kiti gönderirim dedi. dedim hani sorun yoktu. 50 liralık kit gönderip işin içinden çıkacak. yeni araba alıcakmış Bende Allah büyüktür hakkımı helal etmiyorum yeni arabanla kaza yapıp yakınlarının başına birşey geldiğinde bu olayı hatırlarsın deyip konuyu kapattım. aracı kullanmak çok zevkli ancak o şerefsizi hatırlıyorum her bindiğimde o yüzden canım sıkkın

inşallah senin gibi bir müsteriye satmam aracı. isterim ki müsteri almadan önce baksın denesin test etsin, sonra bana mırın kırın yapmasın. sonuçta sıfır araba almıyor tabi zamanla lakırdayacak patırdayacak. binek dizel corsalar 19-23 aralığında iken bu arabanın 12 olması bundandır

Geri