hiçbişeyemi zararı yok yani???
Ciddi chiptuning şirketleri olası problemlerde hasarı üstlenirler..
Elinde beyin ayağın taşa takılır beyinde gider taşa çakılır kırılır
olabilir yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiçbişeyemi zararı yok yani???
Ciddi chiptuning şirketleri olası problemlerde hasarı üstlenirler..
olabilir yani
Yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum yani bir yaptığınız işemin motora bir zararı olduğuna inanmıyorum (zaten kendimde taktırmayı düşünüyorum). Peki opel neden üretilen araçlarında sizin çipiniz gibi daha performanslı ve yakıt tasarrufu yapan stock halli çipler kullanmıyorCiddi chiptuning şirketleri olası problemlerde hasarı üstlenirler..
olabilir yani
bende bunu çok düşündüm kendimce ve 3 şık buldum cevabenYanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum yani bir yaptığınız işemin motora bir zararı olduğuna inanmıyorum (zaten kendimde taktırmayı düşünüyorum). Peki opel neden üretilen araçlarında sizin çipiniz gibi daha performanslı ve yakıt tasarrufu yapan stock halli çipler kullanmıyor
Yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum yani bir yaptığınız işemin motora bir zararı olduğuna inanmıyorum (zaten kendimde taktırmayı düşünüyorum). Peki opel neden üretilen araçlarında sizin çipiniz gibi daha performanslı ve yakıt tasarrufu yapan stock halli çipler kullanmıyor
opelin tek derdi emisyon standartları..Motorlar Euro4-5 normlarını destekliyor..Buda çok kısıldıkları manasına geliyor..
evet 15 hp gormezlıkten gelınmemelı...neyse gecmıs olsun+15 hp görmezden gelecek bişey değil