Corsa D Drag!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ciddi chiptuning şirketleri olası problemlerde hasarı üstlenirler..

Elinde beyin ayağın taşa takılır beyinde gider taşa çakılır kırılır (:

olabilir yani (:

o risk fenaymış bak :D
iki corsayı da chipleyip yeniden kapışın derim :D

Ciddi chiptuning şirketleri olası problemlerde hasarı üstlenirler..

Elinde beyin ayağın taşa takılır beyinde gider taşa çakılır kırılır (:

olabilir yani (:
Yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum yani bir yaptığınız işemin motora bir zararı olduğuna inanmıyorum (zaten kendimde taktırmayı düşünüyorum). Peki opel neden üretilen araçlarında sizin çipiniz gibi daha performanslı ve yakıt tasarrufu yapan stock halli çipler kullanmıyor

Esasında chip işini detaylı şekilde anlatan konular forumda mevcut ama reklamı iyi yapılmıyor galiba:)

Yanlış anlamayın, sadece merakımdan soruyorum yani bir yaptığınız işemin motora bir zararı olduğuna inanmıyorum (zaten kendimde taktırmayı düşünüyorum). Peki opel neden üretilen araçlarında sizin çipiniz gibi daha performanslı ve yakıt tasarrufu yapan stock halli çipler kullanmıyor
bende bunu çok düşündüm kendimce ve 3 şık buldum cevaben
a.chip olayı hikaye
b.chip eklendiğinde yakıt sarfiyatı artıyor
c.çevreye salınan zehirli atık miktarı artıoyor.

b ve c şıkkı bana daha mantıklı geliyor.çünkü ototmobil endüstrisi hem çevreci hemde az yakan araç üretmeyi pplanlıyor kanımca....

opelin tek derdi emisyon standartları..Motorlar Euro4-5 normlarını destekliyor..Buda çok kısıldıkları manasına geliyor..

Geri