Corsa D Drag!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yeni slagon belli ' Çarşı vectraya karşı' heheheheh

turbo astra varken hangi vectracı gelir ki hehehe Opellerin Polat abisi o :)))

duyana kadar boru bizde biz üfleyince öter yalnızca o boru heheeh

yazın diyosun Erman abi.. arabayı yüklemeyi planlıyosun sanırım:D

Şu anda da çok fark yok aslında, 190 Hp'ye 211 Hp.Ağırlık farkını düşünürsek güzel bir eşleşme olabilir.

Aracın yere daha iyi basması için H&R cupkit yay+amortisör seti sipariş ettim, Ocak'ta montajını yaparz bir aksilik olmazsa.Yazın da courtenay silikon hortum+courtenay büyük intercooler(kesin değil)+walbro benzin pompası+courtenay front pipe+chip gibi birkaç parça var düşündüğüm.Bunlar sonucunda +260Hp'yi rahat bulurum diye düşünüyorum...

Astra

Erman Kardeş şu Yazdiğin Rakamlardan Sonra Sirf Zevkine Senin Arabanin Gaz Pedalina Basmak Isterdim Yolun Sivasa Düşmezmi

Adnan abı yenı gordum actıgın konuyu. Senı dıkızz aynmadan yavas yavas uzaklastıgını gormek cok keyıflıydı. Dunde adana mersın otoyolunda kapıstık benım ıbe 200 km oldu sana baktım arkama sen yıne yoktun. neredesın abı sen ya :)))

power box lazım sana ondan sonra gelsınler (:

Adnan abı yenı gordum actıgın konuyu. Senı dıkızz aynmadan yavas yavas uzaklastıgını gormek cok keyıflıydı. Dunde adana mersın otoyolunda kapıstık benım ıbe 200 km oldu sana baktım arkama sen yıne yoktun. neredesın abı sen ya :)))
la olum belamsın sen başıma ya...bak depoya toz şeker atarım..akıllanırsın ha...
sen benimle uğraşana kadar egzoz kokusunu içine çektiğin 1.8T passatla uğraşsana.ehehehehehe

Geri