Corsa D Lpg Taktırmalımıyım??

izmir'de kesinlikle kapalı otopark sorunu olmuyor.

sorun olan yerler için tavsiyem içeriden düğme ile motor sesini dizel gibi "tır tır tır" ettiren bir sistem bulmaları girişlerde dizel taklidi yaparak geçmeleri :D
yukarda belirttiğim gibi malesef o da çare değil :) yav o motor sesini duyanın dizel olmasını anlamaması için araba hakkında hiç bişey bilmiyo olması lazım, dizel işte yaaa hala bagajı açıp bakıyolar :) adamlar dizeldede lpg kullanıp kullanmadığımızı merak ediyolar heralde :)

aracı benzine alıca lpg enjektör sesi geliyor mu yine? yani kapalı bir yere girmeden önce lpgden benzine almak işe yaramaz mı ses anlamında?

arada çok bi ses farkı yok. lpg'li aracı benzinede geçirseniz lpg deposunu yada dolum giriş yerini gördükleri an almıyorlar içeri.

LPG takarsam ne olur?

aracı yeniliyeceğim! yani corsa c yi satıp bi corsa D alıcam (makyajlı) :) fakat dizelde almak istemioyrum, benzinli alıcam fakat lpg taktırdığım zaman ne kadar tasarruf ederim?? YArdım
Çekiş Ne kadar düşer.?

ben taktırdım 1.2 corsama (2008 model )
uzun yolda 6,8 lt şehir içinde 8,9 lt LPG tüketimi olmaktadır.Ayrıca uzun yolda klima da açıktı.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
2,68 den aldım lpg yi
uzun yolda 6,8*2,68= 18,22 krş
şehir içinde 8,9*2,68= 23,8 krş etmektedir.
performans kaybını ben pek hissetmedim.
sanki çekiş aynı gibi...
Yaklaşık 12.000 km de kendini amörti ediyor.
saygılar.......

Son düzenleme:
Geri