Arkadaşlar gereksiz polemiklere girmeyin.7 yıldır corsa kullanıcısıyım. Sıfır aldığım 2009 model 1.2 corsamı(80 BG) 10 ay kullandım benzinli olarak. 10 ay sonra tam 10000km de iken serviste landirenzo marka LPG taktırdım. Araç 1200 motor, benzinliyken bile performans yok ki. Kasa ağır kalıyor ve çok yakıyor.Ben de lpg taktırmadan önce 3000-4000 lira üzerine ekleyerek eşdeğerdeki 90 bg lik bi corsa ile değiştiriyim dedim ama ne mümkün, bulamadım. Sonuçta LPG taktırdığıma biraz pişman oldum, aslında alırken dizelini almadığıma pişman oldum.(para yoktu malesef ) LPG taktırdıktan sonra performans düşüşü oldu tabi, yokuş çıkarken birazda yüklü isen yemiyo yemiyoo kötü arabalar geçip gidiyo beni. Çok sinir oluyorum ama yapacak bişii yok.Şunu da söyleyim: kırıkkaleden lpg yi fullüyorum 103 km sonra sungurluda tekrar fullüyorum shell'den. Sürekli 90km hız ile gidiyorum, 100 ü geçtiğim olmuyor, ikinci fullediğimde 12 lira civarında lpg alıyor. 13 lirayı hiç bulmadı henüz. 100km de 13 diyelim hadi. 4-5 kere denedim aynı güzergahı. Son denemem de 10 şubat felandı.(lpg fiyatıda 2,20-2,30 arası değişiyor.)Hiç 13 liralık lpg aldığım olmadı , 12 küsür hep. Sonuç olarak kesinlikle dizel al derim
13 TL'ye 100 km rahat yapıyorsunuz neredeyse bedavaya gidiyor aracınız ve benzinde performans zaten yok LPG takınca kötü arabalar bile geçiyor beni demişsiniz LPG takmadan önce de geçmiyor muydu onlar zaten ayrıca hiçbir arıza da yaşanmamış sorunsuz bir LPG uygulaması olmuş.
şu yazdıklarınızdan çıkan sonuç "LPG herkese lazım" ama siz kesinlikle dizel alın demişsiniz garip bir yazı olmuş giriş LPG iyi gelişme LPG iyi ama sonuç dizel alın