corsa D önemli..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belli serilerde problem yaşanabiliyor, üretimde kullanılan yansanayi parçalarda o ara belki başka bir tedarikçi ile çalışılmış olabilir, direkt olarak üretimden kaynaklı olarak makina ve aparatlarında sıkıntı yaşanmış olabilir, bu durumlarda sonradan anlaşılması ve akabinde de servise geri çağırmalar olabiliyor..
Özgün ve Emre; bu yüzden sizlere herhangi bir geri dönüş olmamıştır yetkili servisten ...

bence de sıkıntım yok çok şükür çalışması falan da iyi yani ben bir sıkıntı görmedim...

dedigim gibi corsa d lerde marş motoru arızalıymış kronik bir olay yani herkesi arayıp tektek değiştiriyoruz dedi servis benim marş motoruda bu şekilde değişti

sabah soğukta bile 1 saniyede çalışıyor benimki

aracın üretim yılına göre de değişiklik gösterebilir..

arkadaşlar opel antalya servis şefi ile bizzat görüştüm, sözkonusu kampanya abs koruyucu kapak ile ilgili, marş dinamosu ile ilgisi yok.
8B037 kod nolu kampanya 26 ocakta servislere bildirilmiş dizel ve benzinli, garanti süresi dolan yada dolmayan farketmiyor türkiyede 9326 adet corsa d bu kampanyadan faydalanacakmış. kampanyadan faydalanacak araçların motor ve şase numaraları bütün servislerde kayıtlı arayıp bilgi alabiliyorsunuz. işlem yaptıracağınız servis sizin adınıza kapak isteyip gelince sizi çağırarak takıyor. ayrıca kapağın aracınızda olup olmadığını akünün arkasındaki abs beynine bakarak kendinizde görebilirsiniz. abs beyninda kapak yoksa beyne girip çıkan bütün boru va kablolar görünüyor.kapak değişimi için akününde sökülmesi gerekiyormuş. belki araca yani yazılımda yükleyebilirler.

Geri