corsa D önemli..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben hız sabitleyiciyi taktırırken sordum geçen hafta aracın bilgilerini pc ye girerlerken kampanya var uyarısı verirse kapağı değiştiriyorlarmış şükür bende kampanya var çıkmadı...

bi arkadaş şu değişen yada takılan kapağın resmini yayınlar mı lütfen?
bugün aracı kontrol ettim abs üstünde zaten bi kapak var.

o zaman gerek yok

bende aradım evet böyle bir kampanya var takılacak dediler ayrıca arka cam rezistansımın biri çalışmıyordu onun içinde garantiden komple cam değişecek dediler bu galiba corsa d araçlarda kronik bir sorunmuş rezistans olayı başka karşılaşan arkadaş varmı birde camı bir rezistans için değiştirmek istemiyorum aracın orjinalliği bozulacak diye sizce değiştirmelimiyim yoksa tamir yoluna mı gitmeliyim

Parçayı taktırdım çok az ve uzun sürede ggelen bir parçaymış 1ay önce sipariş geçmişlerdi.Ortası boş bi plastik parçası gibi bir şey.Ataköy Opelde taktırdım

bende aradım evet böyle bir kampanya var takılacak dediler ayrıca arka cam rezistansımın biri çalışmıyordu onun içinde garantiden komple cam değişecek dediler bu galiba corsa d araçlarda kronik bir sorunmuş rezistans olayı başka karşılaşan arkadaş varmı birde camı bir rezistans için değiştirmek istemiyorum aracın orjinalliği bozulacak diye sizce değiştirmelimiyim yoksa tamir yoluna mı gitmeliyim

cam degiştirmeyle orjinallik bozulmaz bende ön camda cizik vardı gunes vurunca rahatsız ediyordu kaskodan degiştirdim gecen sene ön camı

2 gun once takıldı abs esp kapagı takılmış durumda..+ arıza ışğım yanıyodu mazot ısı sensörum bozulmuş..bıktım bu arabada:D allahtan garanti daha bitmemişti bugun son gunu..

vala bılmıorm smdı serwısı aradım dogru dedıler sıparış verıldı..mars dınamosundan bende sıkayetcıyım acaba sıkayet etsem degıstırırlermı?

astra h cdti larin mars motorlarinda sorun vardi , kucuk geliyormus. arac ozellikle soguk havalarda ilk kontakta calismiyordu, ancak ikinci denemede calisiyordu. bu sorun farkedildikten sonra butun araclari geri cagirdilar, benide aradilar ve mars motorunu garantiden buyuttuler.degisimden sonra boyle bir sorun kalmadi. sizinde araciniz cdti motorsa muhtemelen herseyiyle ayni motordur, ve boyle bir sorun sizin aractada olabilir. sikayetinizi yetkili servise bildirirseniz yardimci olurlar diye dusunuyorum.

Geri