bende az önce bizim arkadasları aradım opel balkanda yok öyle birsey diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar opel antalya servis şefi ile bizzat görüştüm, sözkonusu kampanya abs koruyucu kapak ile ilgili, marş dinamosu ile ilgisi yok.
8B037 kod nolu kampanya 26 ocakta servislere bildirilmiş dizel ve benzinli, garanti süresi dolan yada dolmayan farketmiyor türkiyede 9326 adet corsa d bu kampanyadan faydalanacakmış. kampanyadan faydalanacak araçların motor ve şase numaraları bütün servislerde kayıtlı arayıp bilgi alabiliyorsunuz. işlem yaptıracağınız servis sizin adınıza kapak isteyip gelince sizi çağırarak takıyor. ayrıca kapağın aracınızda olup olmadığını akünün arkasındaki abs beynine bakarak kendinizde görebilirsiniz. abs beyninda kapak yoksa beyne girip çıkan bütün boru va kablolar görünüyor.kapak değişimi için akününde sökülmesi gerekiyormuş. belki araca yani yazılımda yükleyebilirler.
bende az önce bizim arkadasları aradım opel balkanda yok öyle birsey diyorlar
Ataköy Opel'e gittim dün.
Sordum ve dedikleri şuydu, Astra H triptonikler ve Corsa D triptonik araçlarında bu kampanya var.