corsa D önemli..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar opel antalya servis şefi ile bizzat görüştüm, sözkonusu kampanya abs koruyucu kapak ile ilgili, marş dinamosu ile ilgisi yok.
8B037 kod nolu kampanya 26 ocakta servislere bildirilmiş dizel ve benzinli, garanti süresi dolan yada dolmayan farketmiyor türkiyede 9326 adet corsa d bu kampanyadan faydalanacakmış. kampanyadan faydalanacak araçların motor ve şase numaraları bütün servislerde kayıtlı arayıp bilgi alabiliyorsunuz. işlem yaptıracağınız servis sizin adınıza kapak isteyip gelince sizi çağırarak takıyor. ayrıca kapağın aracınızda olup olmadığını akünün arkasındaki abs beynine bakarak kendinizde görebilirsiniz. abs beyninda kapak yoksa beyne girip çıkan bütün boru va kablolar görünüyor.kapak değişimi için akününde sökülmesi gerekiyormuş. belki araca yani yazılımda yükleyebilirler.

egem sipariş verdi önumuzdekı hafta geldıgınde kapak sizi arıcaz dediler..demekki benım aracımda abs kapağı yokmuş..ztn butun koruyucu kapakları sonradan takmaktan sıkıldım:S

bende az önce bizim arkadasları aradım opel balkanda yok öyle birsey diyorlar

ben servis müdürünün bilgisayarında nasıl takılacağnın resimlerine kadar her şeyi gözümle gördüm. ya onlar ayakta uyuyor, ya da opel türkiye onlara bidirmedi opel türkiye uyuyor. kampanya kod numarasını verdim opel türkiye yi arayıp sorsunlar

benide kimse aramadı. ne iş anlamadım. çağırsalarda görevlerden dolayı nasıl gidecem bilmiyorum. bu işi, mayısın sonu haziranın başına bırakırım. belki izne çıkabilirim o dönemde :)

Ataköy Opel'e gittim dün.

Sordum ve dedikleri şuydu, Astra H triptonikler ve Corsa D triptonik araçlarında bu kampanya var.

Ataköy Opel'e gittim dün.

Sordum ve dedikleri şuydu, Astra H triptonikler ve Corsa D triptonik araçlarında bu kampanya var.

ya bu adamlar harbiden geri zekalı, söz konusu abs koruyucu kapağı, şanzumanla ilgili bir parça değilki. tiritronic le ne alakası var. abs sadece tripronic araçlardamı varmış.?
benim arabam manuel essentia bana takılacak. ve türkiyede 9326 adet corsa d ye takılacakmış. bana bunları yetkili servis müdürü servis bilgisayarından okudu. zaten 2 yıldır kaç tane corsa d satıldıki. bence hemen hemen bütün corsa d lere takılacak.
bu gibi ahmak servisleri opel türkiyeye şikayet edin arkadaşlar. adamlar hem kel hem fodul. burada bu konu tartışılıyor sizlerde konuyu bilerek soruyorsunuz, adamlar madem bilmiyor bizim bilgimiz yor arayıp öğrenelim diyeceklerine saçma sapan şeyler söylüyorlar.
KAMPANYA KODU-8B037 ARAYIP OPEL TÜRKİYEYİ SORSUNLAR.
AYRICA BU KAMPANYADAN FAYDALANACAK TÜM CORSA D LERİN MOTOR NUMARALARI DA GELEN BİLGİDE KAYITLI. direk motor numarasını girerek sizin bu kampanyadan faydalanıp faydalanmayacağınızı hemen söylemeleri lazım.

Son düzenleme:
Bugün gittim görüştüm.
Parçayı sipariş ettiler. 1-2 hafta içinde gelir takarız dediler. Kampanyanın kodu "
8P037" imiş.

ben bugün aradım ordaki bi arkadaşı dedi marş motoru için astralarda değişim yapılıo ama corsalarda abs kapağı kampanyası var dedi

ben degiştirdim abs kapagı

ahmet furat dedi gibi oluyor

fazla uzun birşey degil varsa degişiyor

Geri