Corsa D seçenek???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Corsa-d nin iki kapılı versiyonunun arka dizaynı çok hoş.Ama 4 kapılı versiyon için ne yazıkki aynı şeyi diyemiyeceğim.Bende hayal kırıklığı yarattı corsa-d.Ama sport versiyonunun dizeli düşünülebilir.

Arkadaşlar artık benim C'mon enjoy+sp gümüş gri 1.3 cdti 90hp bir aracım var.

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.aynı renkten almışın.ben pişmanım ama sen olmazsın inşallah.siyah istiyodum çünkü.nyse güle güle kullan...

sana dizelini şiddetle tavsiye ederim. dizelin tadı çok farklı. sırf pencereyi açıp turbonun sesini dinlemek için bile alırım dizel corsa. bi çok dizele bindim böle turbo sesi yok :D
ne tesadüf:good: :good: :good:

sana dizelini şiddetle tavsiye ederim. dizelin tadı çok farklı. sırf pencereyi açıp turbonun sesini dinlemek için bile alırım dizel corsa. bi çok dizele bindim böle turbo sesi yok :D

yaw adaş ben niye duyamıyom:)nası bi ses bu:)gerçi ben müzik son ses açılı giderim genelde ama bi tarif ette bende duyiyim:)bide ayrancının dimdik sokağında 2.viteste rampayı parçalar gibi çıktım dün araba öne atıyo kendini kaldıki benimki 75 hp modeli.90 ının düşünmek bile istemiyorum:kop:

Bugün antalya hedef otodan aracı ayrttık fakat. Babam şu an ISparta'daki mutsan opel bayinde. Sonuçları yazarım. Eğer mutsanda daha uygun olursa diğerini iptal edebiliriz.

Geri