Corsa D seçenek???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra almak istemiyorum. C kasa vectralar hoşuma gitmiyor. B kasa temiz GT bulsam alırdım ama oda yaş iş. Ayrıca almışken dizel olsun az yaksın malum öğrenciyiz.

vectra almak istemiyorum. C kasa vectralar hoşuma gitmiyor. B kasa temiz GT bulsam alırdım ama oda yaş iş. Ayrıca almışken dizel olsun az yaksın malum öğrenciyiz.
merak ettimde nersi hoşuna gitmiyo c kasa vectranın:confused:

abi zevk meselesi bu ben b kasa kadar ısınamadım. belkide bizde b kasa vardı ondan dolayıdır.

teşekkürler arkadaşlar

bu arada araçta son bir değişiklik var. REnk değiştirdim. Şimşek gri rengi çok hoşuma gitti onu aldım. Çok sabırsızım. Önümüzdeki pazartesiyi iple çekiyorum. Ayrıca bu arçta 1.3cdti 90hp modelinde max sürat kaç abiler. Teknik veri istemiyorum. Denenmiş veri olsun lütfen. Ayrıca şehiriçi şehir dışı ne kadar yakar? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bu arada, heyecanın yazdığın satırlardan anlaşılabiliyor :D

bende civic i almadan önce corsa dye bakmıştım test sürüşü yapmıştım konforu seriliği çok hoşuma gitmişti hatta bayiide 1.3.enjoy 75hb şimşek gri yani maviye kaçan renk reklamlarda çıkan renk işte o vardı alıyordum onu 32.milyara kaporayı verdim ertesi günü vazgeçtim ilerde evlenirsem falan küçük geleceğini düşündüm:)

Geri