bence çok güzel bi modeli almışsın enjoy spoer paket.haa bunun üstü olarak cosmo modelini alabilirdin ama onada gereksiz para verceksin bu yeter benceArkadaşlar bu arada paket olarak enjoy+sp sizce güzel bir paket mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence çok güzel bi modeli almışsın enjoy spoer paket.haa bunun üstü olarak cosmo modelini alabilirdin ama onada gereksiz para verceksin bu yeter benceArkadaşlar bu arada paket olarak enjoy+sp sizce güzel bir paket mi?
civic iç haçmi çok geniş iç ve dış yapısı sıradışı çok konforlu bi araba gerçekten 125hb güçünde dikkat çeken bi araba bence en azından bi honda bayiisine gidip test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim bu zevki tatmanız için:good:konu dışı ama honda nasıl hiç kullanmadım sürüş konfor yakıt
bence çok güzel bi modeli almışsın enjoy spoer paket.haa bunun üstü olarak cosmo modelini alabilirdin ama onada gereksiz para verceksin bu yeter bence
Yorumun için teşekkür ederim bide yakıtı ve son sürati konusunda corsa sahipleri biraz bilgi verse iyi olur. Malum bu hafta geçmek bilmez.
nasıl seninki en siz benimki daha enli yani ölçüleri farklımı corsa dnin modeline göre tamam agırlıgı birazcık fark eder ama dış kaporta ve dış dizayn bire bir aynıdırbenimki basaraktan şehiriçi 130 yakıyo ama tabi senin ki 90 beygir.ağırlık farkıda vardır.ayrıca muğlada pek trafik olmaz sanırım en fazla 145 flan yakarsın.son sürate gelince ben aşırı sürat yapmam sürücü el kitabında yazana göre seninki daha ensiz benimki daha enli.ölçülerde bukadar fark var.sürat için yazan max sürat benimkinde 163 ama ben 150 yaptım zorlamadım.seninki içinde el kitabı 172 diyor.
nasıl seninki en siz benimki daha enli yani ölçüleri farklımı corsa dnin modeline göre tamam agırlıgı birazcık fark eder ama dış kaporta ve dış dizayn bire bir aynıdır
nasıl seninki en siz benimki daha enli yani ölçüleri farklımı corsa dnin modeline göre tamam agırlıgı birazcık fark eder ama dış kaporta ve dış dizayn bire bir aynıdır