Corsa D seçenek???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konu dışı ama honda nasıl hiç kullanmadım sürüş konfor yakıt:confused:
civic iç haçmi çok geniş iç ve dış yapısı sıradışı çok konforlu bi araba gerçekten 125hb güçünde dikkat çeken bi araba bence en azından bi honda bayiisine gidip test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim bu zevki tatmanız için:good:

bence çok güzel bi modeli almışsın enjoy spoer paket.haa bunun üstü olarak cosmo modelini alabilirdin ama onada gereksiz para verceksin bu yeter bence

Yorumun için teşekkür ederim bide yakıtı ve son sürati konusunda corsa sahipleri biraz bilgi verse iyi olur. Malum bu hafta geçmek bilmez.

Yorumun için teşekkür ederim bide yakıtı ve son sürati konusunda corsa sahipleri biraz bilgi verse iyi olur. Malum bu hafta geçmek bilmez.

benimki basaraktan şehiriçi 130 yakıyo ama tabi senin ki 90 beygir.ağırlık farkıda vardır.ayrıca muğlada pek trafik olmaz sanırım en fazla 145 flan yakarsın.son sürate gelince ben aşırı sürat yapmam sürücü el kitabında yazana göre seninki daha ensiz benimki daha enli.ölçülerde bukadar fark var.sürat için yazan max sürat benimkinde 163 ama ben 150 yaptım zorlamadım.seninki içinde el kitabı 172 diyor.

benimki basaraktan şehiriçi 130 yakıyo ama tabi senin ki 90 beygir.ağırlık farkıda vardır.ayrıca muğlada pek trafik olmaz sanırım en fazla 145 flan yakarsın.son sürate gelince ben aşırı sürat yapmam sürücü el kitabında yazana göre seninki daha ensiz benimki daha enli.ölçülerde bukadar fark var.sürat için yazan max sürat benimkinde 163 ama ben 150 yaptım zorlamadım.seninki içinde el kitabı 172 diyor.
nasıl seninki en siz benimki daha enli yani ölçüleri farklımı corsa dnin modeline göre tamam agırlıgı birazcık fark eder ama dış kaporta ve dış dizayn bire bir aynıdır

nasıl seninki en siz benimki daha enli yani ölçüleri farklımı corsa dnin modeline göre tamam agırlıgı birazcık fark eder ama dış kaporta ve dış dizayn bire bir aynıdır

benimki dediği 75 hp olanı. seninki dediğide 90 hp olan. onun için fark yaratıyor son hız. ayrıca 6 vites olmalarıda ayrı güzel.

Ben son hızı denedim
180 i zorluyo ama olmuyo. ben 170 diyorum kısacası. taş çatlasa 175 oldu oda rüzgar azalmıştır rüzgar artmıştır ondan. 170-180 arası kısacası. ama 75 hp olanında bu. 90 hp olanı 200ü devirir gibi geliyo

konudışı ama buda benim civicle yaptıgım hız daha giderdi ama yol elvermedi
0076392000000075153ye5.jpg

sanırım arkadaş 3kapı modeli almış oyüzden farklı sadece en farkı farkı ebatlarda.diğerleri aynı...

yok 3 kapı değil 5 kapı enjoy+sp paket
motor olarakta 1.3cdti 90hp 6 ileri manual
Renk olarak şimşek gri.
Şimdilik araçta sevmediğim tek şey jantları onuda elime para geçince 16-17" güzel bir jant ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Geri