Corsa D Sport, GSI, OPC, VAN Buraya

Temmuz 11 de gelicek arkadaşım gene olarak ürünler ebay.comdan bakabilirsiniz.Linki yollarsınız gittigidiyor.com üzerinden veya elden alımı yaparız.Benim amacım kar değil.Kendime alırken siz diğer arkadaşlarada birşeyler getirmek.Ama lütfen gerçek alıcılar ilgilensin.

Fiyatları zaten az çok ilgilenen herkes biliyor.Zaten deminde yazdım.

Son düzenleme:
İrmscher ön tampon alt ekide gelmiştir.İlgilenen olursa kalıp çıkarmak isteyen kiralayabilirim

Sıfır Fiyatı:750TL

İrmscher Yan Marşpiyer:750 TL

Temmuz 11 de gelicek arkadaşım gene olarak ürünler ebay.comdan bakabilirsiniz.Linki yollarsınız gittigidiyor.com üzerinden veya elden alımı yaparız.Benim amacım kar değil.Kendime alırken siz diğer arkadaşlarada birşeyler getirmek.Ama lütfen gerçek alıcılar ilgilensin.

Fiyatları zaten az çok ilgilenen herkes biliyor.Zaten deminde yazdım.

Msn:andacerdem@hotmail.com

sinyal çervevesi,irmscher logolar ,irmscher anahtarlık 3 dende spariş verisen sevinirim
şimdiden saol

İrmscher ön tampon alt ekide gelmiştir.İlgilenen olursa kalıp çıkarmak isteyen kiralayabilirim

Sıfır Fiyatı:750TL

İrmscher Yan Marşpiyer:750 TL

Mualefet gibi olmasın,satılık baslıgı olmadıgından ve satıs amaclı olmadıgını soyledıgınızden bunları yazıyorum..

Rakamlar normal fıyatlarına göre cidden çok çok pahalı.Kaynagınız neresi onu tam bılmıyorum fakat e-bay se baska satıcı yada tedarikçilere yönelmenizi acilen şiddetle öneririm.Örnek olarak bir arkadaşıma komple corsa iç konsolu ve koltuklarını 420sterline aldık.

Normalde bu söylediğiniz parçanın yetkili serviste normalde sıfırı 450 tl civarında.Nakite ve sıkı bir pazarlıkla daha ucuza alabilirsiniz.

Eleştirin için teşekkür ederim arkadaşım.Satış amaçlı yapmıyorum zaten ben kendi aracıma aldım takıcam ama bu sayede hem ben az da olsa kalı cıkartırarak kar yaparım hemde diğer arkadaşlar kalıptan yararlanır diye düşündüm.

Fiyat içinse;
İrmscher Ön Tampon Altı:290 Pound (740 TL+Ulaşım+Gümrük)
Ebay da bu fiyatta daha uygun ama genede ulaşım ve gümrük binince aynı fiyata denk gelir.
Eliftuning :950 TL

Yetkili Servisler konusunda ise 450 tl ye hangi servis getiriyor,açıkçası bilmek isterim.Ona göre hemen gidip 1 tane daha alırım.İrmscher parçayı yetkili servisler getiremiyor,getirse bile size bu kaç gün sürüyor.

Geri