Corsa D Yay

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    29
İnan ismini unuttum yerini tarif ediyim sana sasmazda ptt binasinin bi altindaki sokak kose basinda bir tek aksesuar satan orasi var sokakta burasi toptancisi

Özen ticaret arkadasim .

Ben İstanbuldayım, internet sitelerini buldum hakikaten 340tl.....Pozitif Auto (H&R Türkiye distiribütörü) 'dan daha ucuz...?

Bendede Corsa D var 17 jant lastik aldım araba biraz düştü yay atıcam ama fk 5cm düşünüyorum eğer sorun oluyorsa almayı düşünmem fikir verirseniz sevinirim

Bendede Corsa D var 17 jant lastik aldım araba biraz düştü yay atıcam ama fk 5cm düşünüyorum eğer sorun oluyorsa almayı düşünmem fikir verirseniz sevinirim

Cok arastrdm bn, corsa kullananlar hep h&r dior, fk icin iyi yorumlar yk ya istenilen kadar dusurmuo yada cok sertlesio die okudum hep..yani kisaca h&r

h&r al kafan ağrımasın ben ustama danışarak 3.5 luk aldım 5 cm problem yaratabilir dedi.

iyi akşamlar,

bende konuya dahil olmak isterim. 1.2 85hp 16"jant makyajlı kasa corsa'm var. acaba bana öneriniz ne olur? dizeller ve benzinlilerin yayları arasında fark var diye okudum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Geri