2005 opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport
en küçükde senın araba kalmış arada..
en küçükde senın araba kalmış arada..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en küçükde senın araba kalmış arada..![]()
Geçmiş olsun umarım başka hasar yokturallah bu belediyelerin belasını versin başka birşey demiyorum.arabayıda satıp kurtulucam sonunda gece karanlığında hiçbir uyarı levhası olmadığı için ben ve arkadaşımın arabası çukura girdik ikimizinde servis ışıkları yandı.benim sonuç karterde çatlak...arkadaşın yağ anında boşaldı...
tekrar söylüyorum allah belanızı versin
allah bu belediyelerin belasını versin başka birşey demiyorum.arabayıda satıp kurtulucam sonunda gece karanlığında hiçbir uyarı levhası olmadığı için ben ve arkadaşımın arabası çukura girdik ikimizinde servis ışıkları yandı.benim sonuç karterde çatlak...arkadaşın yağ anında boşaldı...
allah bu belediyelerin belasını versin başka birşey demiyorum.arabayıda satıp kurtulucam sonunda gece karanlığında hiçbir uyarı levhası olmadığı için ben ve arkadaşımın arabası çukura girdik ikimizinde servis ışıkları yandı.benim sonuç karterde çatlak...arkadaşın yağ anında boşaldı...