yüksel haklısın çevirebilir ama bizim burda benzin fiyatı opel parçası cartı curtu bir sürü masraf sonra jant bakmaya gidiyosun hafif olmasından ziyade güzel bişey alıyım diyon dünya para hangi birisini alasın yoksa bende darwin racing 17 inç takacakdım bakdım her kafadan bir ses 15 takdım sonra..ama corsamın dışınlan işim bitsin en sonunda maddi durumu düzeltirsem kaliteli bir 17 jant takıcam..son olarak 1.2 gitmiyor diyolar yaa aynen gülüyom valla![]()
ya arkadaslar bu gitmiyo muhabbetine bi açıklama getırmek ıstıyorum. neye gore gıtmıyo. sımdı bana gore gıtmıyo acıkcası. gülecekmisiniz saygı mı duyacaksınız görüşüme? ha benim 1.7 de gitmiyor, 1.6 hondam da gitmiyo.. hergun aynı yerde oturup aynı yere gıttıgımız için arkadaşımın motoruyla yaklaşık 30 ila 50 km arası yol yapıyoruz istanbul anadolu -avrupa yakası arasında.. ve motosikleti 600cc 98bg 2007 model bir yamaha olunca, açıkcası ne benim arabamda ivme var, ne benim arabamda gidiş var , nede pratiklik var. soyluyorum işte benim aracım gitmiyor.. ha benimki gitmiyor da 1.2 mi gidiyor. binmedim bilmiyorum. benim 1.7 im beni sadece gideceğim yere götürüyor... bunda gülünecek birşey yok:hıh: