corsa ile yolda kalan oldumu? kirmizi isik yandiktan sonra ne kadar gidiyor? tahminen

bende 70 km gittim sonra yeter dedim daha da giderdi ellam ki benzin de cok pahali zaten isik soner mi hicc :)

ışık yana yana bende akü bitecek o ışıktan :D :D :D :)
bu arada evet yıkarıdaki arkadsaın dediği doru :) 2 tane uyarı veriyor.. birincisi normal yanıyor 2.si ışık ynaıp sönüyor.....
ben bi kere yolda kaldım :)

valla ben ışık yanmadan yanaşmıyorum benzinliğe :D

bi kez mecbur kaldım 80km geçtim bişi olmadı allahtan ama mart ayıydı bu aylarda yapmak cesaret ister

arkadaşlar benzin ışığı direk yandıgında yaklaşık 60 km gider taib bu aracı zorlamaya bağlı daha sonra ışık yanıp söner bence en yakın benzin istasyonuna hemen girin. ama disel kullananalar yani benim gibiler araçalarını çeyrek deponun altına düşürmeyin pompa hava yapıp başınıza iş açabilir zeten yakıt alıcaksınız neden ışığın yanmasını bekliyorsunuz

bu yanıp sonme ısı vectra larda yok heralde kac defa yolda kaldım hıc yanıp sondugunuı gormedım :D

ışık yana yana bende akü bitecek o ışıktan :D :D :D :)
bu arada evet yıkarıdaki arkadsaın dediği doru :) 2 tane uyarı veriyor.. birincisi normal yanıyor 2.si ışık ynaıp sönüyor.....
ben bi kere yolda kaldım :)
ne kadar gittin hic bi fikrin warmi kardesim birde ustune ne kadar benzin aldin da ısık sondu falan

corsa c'lerde ilk ışık yandıktan sora, diğeri yani yanıp sönen ışık var mı ya??

bn hiç denk gelmedim de??

ben bir kere merak ettim kaç km gidecek diye. benzin pompasını yaktım... 120ytl parçaya, 20ytlde ustama bayıldım.

bundan sonrada zerre kadar umrum değil..

ne kırmızı ışığı, çeyrek depoya düştümü fullerim..

Geri