corsa ile yolda kalan oldumu? kirmizi isik yandiktan sonra ne kadar gidiyor? tahminen

isik yandiktan sonra 110 km gittim. Aracin mazotunu dibine kadar kullanirdim. 28 bin km de enjektorler tikandi ... Hic tavsiye etmem mazot azaldikca isinir ve deponun dibindeki tortuyu ayaklandirip motora gonderir buda ilk olarak enjektorlerinizin sonu olur.

Artik isik yanar yanmaz benzin aliorm.

benim araç 112bin oldu.. ışık yanmadan mazot almam..:D
babam ışık yanıp sönmeden almıyodu :D yaklaşık 80 bin o kullandı heralde hep o şekilde kullandığı için pislik birikmiyodu dibinde..:D
bunun nedenide depo küçük.. mazotu babamda kartla alıyor bende öyle alıyorum.. mazot ucuzken ışık yanıp yanıp sönmeye başlamadan 100 liralık almıyordu.. e öylede olunca kampanyalardan yararlanamıyosun..;)

Dün gece de benim başıma geldi kuzeni kadıköyden almaya gittim birazda acelem vardı giderken gaz bitti benzinde yoktu zaten dönerken de tam köprünün üstünde yanıp sonmeye başladı merter mc ' e gelmeden sağdaki shell e zor attım kendimi 10 km flan rahatlıkla vardır heralde ama daha ne kadar da giderdi bilmiyorum :D

ben 80 km gittim sonra fulledim 44 lt yi biraz geçti demekki 80-90 arası birşey gidiyor... ama arkadaşların dediği gibi bunu yapmak iyi değilmiş :S

Geri